Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Fyldte peberfrugter

Raw Food

Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter er en lækker ret, der næsten kan fungere som et måltid i sig selv – især hvis de serveres med en frisk salat til.

Til 2 personer

Det skal du bruge

UDSTYR foodprocessor

2 røde eller gule peberfrugter eller snackpeber
1 dl. valnødder, udblødt i saltvand i 7 timer eller natten over
2 spsk. nama shoyu eller tamari eller Coco Aminos
1 dl. broccolibuketter
1 dusk frisk persille
1 tsk. frisk rosmarin
1 spsk. olivenolie
1 spsk. b-gærflager
2 spsk. pinjekerner
2 spsk. hakket rødløg cayennepeber efter smag
1 dl. hakket bladselleri salt og peber

Opskriften er fra bogen 42Raw

Sådan gør du

Hak rosmarin og persille med en kniv. Kør alle ingredienserne – undtagen bladselleri – i en foodprocessor, til konsistensen er som paté. Alle ingredienser kan også hakkes fint med en kniv og røres sammen i en skål. Rør patéen op med den hakkede bladselleri. Smag til med salt og peber. Skær toppen af peberfrugterne og fjern kernerne. Fyld patéen i peberfrugterne.

PS: Kan også bages 20 minutter i ovnen ved 180 grader - men den er super frisk og lækker rå.

Fotograf: Kristian Holm