Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

N’Ice Cream ispinde

N'ice Cream

N’Ice Cream ispinde

N’Ice Cream ispinde

Bare i en helt naturlig version.

Ca. 6 stk.

Det skal du bruge

(ca. 6 stk. ispinde)
4 dl friskpresset appelsin
2 dråber appelsinolie fra Urtegården
eller 1 tsk. fintrevet appelsinskal
3 spsk. honning
1 pasteuriseret æggehvide (kan udelades, men
giver god tekstur og forhindrer iskrystaller)
6 jordbær til pynt

Sådan gør du

Pisk æggeviden luftig i en skål. Rør appelsinjuice og evt. appelsinskal sammen i en anden skål. Vend den stive æggehvide og appelsinsirup forsigtigt sammen. Hæld det på en ismaskine og lad det køre, indtil massen er rørt til appelsinsorbet.

Servér med det samme med jordbær eller frys til ispinde fx i en af vores isforme og sæt træpindene i.

Fotograf: Cophia Nirrvana Shavi