Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Portobellopaté

Portobellopaté
Portobellopaté er mild og lækker. Den minder lidt om almindelige patéer. Solsikkekernernes naturlige indhold af lecitin gør patéen cremet og flødeagtig.


Til 4 personer

Det skal du bruge

UDSTYR foodprocessor

4 dl portobellosvampe
1 dl solsikkekerner, udblødt i 7 timer i saltvand
1 dl valnødder, udblødt i 7 timer i saltvand
3 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
¼ rødløg
1 tsk citronsaft
½ tsk friskkværnet sort peber
½ tsk timian
½ tsk allehånde 
1 spsk tamari eller coco aminos
1 tsk himalayasalt

Sådan gør du

Rengør portobellosvampene og skær dem i mindre stykker. Kør svampene i en foodprocessor med de øvrige ingredienser, til det får konsistens som en pure. Server portobellopureen med marinerede løg, picklede agurker , facon og en god salsa. Server evt. med glutenfrit brød eller raw crackers.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm