Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Rabarbertærter

Desserter & Kager

Rabarbertærter

Rabarbertærte uden sukker og gluten

Rabarber er ikke til at komme udenom, når det kommer til sommersøde sager. Her får du opskriften på vores bedste rabarbertærte. Vi laver gerne små tærter, men du kan også bare lave en stor tærte. Opskriften her rækker til 1 stor tærte eller 4-5 mindre tærter (afhængig af størrelsen på formene). Hvis du bruger små tærteforme, er det en god ide at bruge forme med aftagelige bunde.

Det skal du bruge

500 g rabarber, renset og skåret i stykker af 1/2-1 cm
2 spsk. birkesød eller kokospalmesukker
4 dadler
1 tsk revet citronskal
1/2 stang vanilje, flækket
2 æg
8 bløde medjoul dadler

1 dl g kokosfiber
3 dl mandelmel
1 tsk vaniljepulver
3 spsk. smør eller kokosolie


Sådan gør du

Læg rabarber, birkesød, 4 dadler, citronskal og den halve stang vanilje i en gryd og hæld vand ved, så rabarberne næsten er dækkede. Lad rabarberne simre i 5-10 min og rør godt. Sørg for at “smatte” dadlerne godt ud i grøden.

Fjern vaniljestangen (og eventuelle dadelsten!) fra rabarbergrøden. Smør tærtefadene med lidt kokosolie eller smør Ælt nu de 8 medjouldadler grundigt med smør og æg. Tilsæt kokosfiber og mandelmel og ælt til en blød, men fast dej. Beklæd tærteformene med dejen.

Hæld rabarbergrøden over tærtedejen. Bages i ovnen ved 200 grader i 25-30 min.

Fotograf: Cophia Nirrvana