Sommerspinat med jordbær
Smuk og frisk salat fra Zennie og Martin Bonde Mogensens fantastisk skønne bog 'Ren kærlighed med superbowls'
4 spsk pinjekerner
4 store håndfulde øko babyspinat
1 håndfuld ærteskud
1 bakke øko jordbær (ca. 250 g.)
100 g. fårefeta
1 avocado
Dressing:
1 dl ekstra jomfru olivenolie
1 spsk flydende honning (eller kokospalmesiurp)
1 knsp salt Saften fra 1 lime
Topping: Evt friske krydderurter
Skær fårefetaen ud i små tern.
Fjern stenen fra avocadoen, tag 'kødet' ud af skrællen med en ske og skær det i små tern.
Ryst alle ingredieserne til dressingen sammen i f.eks. en meljævner. Du kan også piske dem sammen med en gaffel.
Kom alle de øvrige elementer overpå spinaten i en bowl, hæld dressing over og evt. top med friske krydderurter. En ægte kærlighedssalat <3
Foto: Lisbett Wedendal
Det skal du bruge
4 spsk pinjekerner4 store håndfulde øko babyspinat
1 håndfuld ærteskud
1 bakke øko jordbær (ca. 250 g.)
100 g. fårefeta
1 avocado
Dressing:
1 dl ekstra jomfru olivenolie
1 spsk flydende honning (eller kokospalmesiurp)
1 knsp salt Saften fra 1 lime
Topping: Evt friske krydderurter
Sådan gør du
Rist pinjekernerne på en tør pande til de har taget farve. Skyl spinat og ærteskud. Kom det i bunden af den bowl, du vil servere i. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte.Skær fårefetaen ud i små tern.
Fjern stenen fra avocadoen, tag 'kødet' ud af skrællen med en ske og skær det i små tern.
Ryst alle ingredieserne til dressingen sammen i f.eks. en meljævner. Du kan også piske dem sammen med en gaffel.
Kom alle de øvrige elementer overpå spinaten i en bowl, hæld dressing over og evt. top med friske krydderurter. En ægte kærlighedssalat <3
Foto: Lisbett Wedendal