Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Sommerspinat med jordbær

Grønne Retter

Sommerspinat med jordbær

Spinatsalat med jordbær

Smuk og frisk salat fra Zennie og Martin Bonde Mogensens fantastisk skønne bog 'Ren kærlighed med superbowls'


Det skal du bruge

4 spsk pinjekerner
4 store håndfulde øko babyspinat
1 håndfuld ærteskud
1 bakke øko jordbær (ca. 250 g.)
100 g. fårefeta
1 avocado

Dressing:
1 dl ekstra jomfru olivenolie
1 spsk flydende honning (eller kokospalmesiurp)
1 knsp salt Saften fra 1 lime

Topping: Evt friske krydderurter

Sådan gør du

Rist pinjekernerne på en tør pande til de har taget farve. Skyl spinat og ærteskud. Kom det i bunden af den bowl, du vil servere i. Rens jordbærrene og skær dem i kvarte.

Skær fårefetaen ud i små tern.

Fjern stenen fra avocadoen, tag 'kødet' ud af skrællen med en ske og skær det i små tern.

Ryst alle ingredieserne til dressingen sammen i f.eks. en meljævner. Du kan også piske dem sammen med en gaffel.

Kom alle de øvrige elementer overpå spinaten i en bowl, hæld dressing over og evt. top med friske krydderurter. En ægte kærlighedssalat <3

Foto: Lisbett Wedendal