Waldorfsalat
Julens sprøde og friske salat. Her i en lidt mere moderne og sundere version;)
2 udkernede røde æbler i tern
1 hoved romine salat, groft hakket
2 håndfulde flækkede, udstenede blå og grønne druer
½ dl. raw cream cheese
salt og friskkværnet hvid peber
1 spsk. grofthakkede valnøddekerner
CREAM CHEESE
1 dl cashew eller maccadamia nødder, lagt iblød
2 timer
½ dl pinjekerner
Evt lidt citronsaft for en syrligt smag Lidt himalayasalt
1 tsk b-gærflager Lidt vand
CREME CHEESE
Det hele blendes i en god blender til en cremet smørreost. Vend den med salaten der anrettes i en skål, drysses med valnødder, salt og peber og serveres.
Opskriften er fra Nyd Dig Sund Julemad
Fotograf: Cophia
Til 4 personer
Det skal du bruge
4 fintsnittede bladselleri2 udkernede røde æbler i tern
1 hoved romine salat, groft hakket
2 håndfulde flækkede, udstenede blå og grønne druer
½ dl. raw cream cheese
salt og friskkværnet hvid peber
1 spsk. grofthakkede valnøddekerner
CREAM CHEESE
1 dl cashew eller maccadamia nødder, lagt iblød
2 timer
½ dl pinjekerner
Evt lidt citronsaft for en syrligt smag Lidt himalayasalt
1 tsk b-gærflager Lidt vand
Sådan gør du
Bland bladselleri, æbler og druer i en skål.CREME CHEESE
Det hele blendes i en god blender til en cremet smørreost. Vend den med salaten der anrettes i en skål, drysses med valnødder, salt og peber og serveres.
Opskriften er fra Nyd Dig Sund Julemad
Fotograf: Cophia