Marinerede rødløg

Marinerede rødløg bliver aromatiske og søde, og den skarpe smag forsvinder. Løgene er et lækkert tilbehør i sandwich, på patéer og i salater. Ja, de kan faktisk bruges til alle retter.

Til 1 glas

Det skal du bruge

Udstyr
Henkogningsglas eller sylteglas

3 små/mellemstore rødløg
2 fed hvidløg
1 tsk. himalayasalt eller anden god salt.
1 dl. hvidvinseddike
2 spsk. balsamicoeddike
5 hele peberkorn
1 dl. olivenolie
1 spsk. skal fra en økologisk appelsin
2 laurbærblade

Sådan gør du

Skold glasset og tør det godt.

Skær løgene i tynde skiver og læg dem i glasset.

Kom resten af ingredienserne over. Ryst glasset, så løgene bliver helt eller delvist dækkede af olien.

Lad løgene marinere i 1 time inden brug.

Holder sig på køl i min. 14 dage.

Opskriften er fra 42Raw 
Fotograf: Kristian Holm