Pebernødder

Men her har du en helt ny version. Bages eller trilles til saftige rå pebernøddekugler - eller du kan vælge at bage dem i ovnen.

Det skal du bruge

3 spsk. kokosolie
4 spsk. kokospalmesirup
1 tsk. stødt ingefær
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. hvid peber
1 tsk. kardemomme
100 g. bløde dadler, medjoul
200 g. malede mandler (malet til mel i en kaffekværn eller food processor)

Sådan gør du

Mos eller blend dadlerne sammen med kokosolie og kokospalmesirup til du har en blød dadelmasse. Ælt dadelmassen med ingefær, kanel, hvid peber, kardemomme og til sidst mandelmel.

Ælt grundigt og tril dejen til lillefingertykke stænger. Skær stængerne ud i små bidder. Bages ved 180 grader i en forvarmet ovn i ca. 10 minutter til kagerne er gyldne og sprøde.

Fotograf: Cophia Nirrvana