Find vej i ismaskine junglen

Her er vores favoritter

Ismaskiner er altså lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor vil jeg gerne afsløre mine favoritter.

Find vej i ismaskine junglen

Vi her på Green Goddess er efterhånden blevet en slags 'is-eksperter' - i hvert fald N'ice Cream-eksperter. Og vi deler meget gerne alle vores erfaringer med dig.

Derfor har vi delt en masse is-tips og tricks og lækre opskrifter - og vi lover at blive ved med at dele nye opdagelser indenfor sunde is ;-)

Men vi har endnu ikke skrevet særlig meget om, hvilke ismaskiner, vi selv bruger. Og siden udgivelsen af N'ice Cream bogen har vi fået rigtig mange spørgsmål netop ang. ismaskiner... Hvilken ismaskine bruger I? Hvilke er bedst? Hvor mange penge behøver man investere for at få en god ismaskine? Ismaskiner er altså lidt af en jungle at finde rundt i.

Derfor vil vi gerne afsløre vores favoritter. Vi er nemlig meget begejstrede for ismaskiner fra mærkerne Nemox og Wilfa. De laver nogle fantastiske ismaskiner i høj kvalitet. Så når man har en Nemox eller en Wilfa, har man en rigtig god og effektiv ismaskine i mange år. De to kommer i mange forskellige farver, former osv.

Og langt hen ad vejen er valget mellem de forskellige modeller et spørgsmål om smag og pengepung - de laver nemlig ismaskiner i forskellige prisklasser.

Rigtig god fornøjelse - og husk at N'ice Cream skal spises året rundt, da det er ren og naturlig næring til din krop.