Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Vital Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Broccolisalat

Broccolisalat
Mange mener ikke, de kan lide rå kål. Det vil vi gerne modbevise med denne broccolisalat. Hvis du marinerer kålen, får den en mild smag og en ”al dente”-tekstur, som samtidig er let at fordøje. Syren i citrusfrugterne blødgører kålen. Og det smager fantastisk!

Til 2 personer

Det skal du bruge

1 broccoli
Saften fra 1 lille citron
Saften fra 4 friskpressede appelsiner
3 spsk olivenolie
1 knsp himalayasalt
1 lille håndfuld tørrede bær, f.eks. rosiner, gojibær eller figner i skiver
½ lille rødløg

Sådan gør du

Del broccolien i mindre buketter og vend dem med citron- og appelsinsaft, olivenolie og salt. Lad broccolien marinere i lagen i 15 minutter. Ælt marinaden grundigt ind i broccolien med hænderne, til den føles al dente. Drys med de tørrede bær og hakket rødløg. Server evt. sammen med en grøn salat.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm