Spring til indhold

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Broccolisalat

Broccolisalat
Mange mener ikke, de kan lide rå kål. Det vil vi gerne modbevise med denne broccolisalat. Hvis du marinerer kålen, får den en mild smag og en ”al dente”-tekstur, som samtidig er let at fordøje. Syren i citrusfrugterne blødgører kålen. Og det smager fantastisk!

Til 2 personer

Det skal du bruge

1 broccoli
Saften fra 1 lille citron
Saften fra 4 friskpressede appelsiner
3 spsk olivenolie
1 knsp himalayasalt
1 lille håndfuld tørrede bær, f.eks. rosiner, gojibær eller figner i skiver
½ lille rødløg

Sådan gør du

Del broccolien i mindre buketter og vend dem med citron- og appelsinsaft, olivenolie og salt. Lad broccolien marinere i lagen i 15 minutter. Ælt marinaden grundigt ind i broccolien med hænderne, til den føles al dente. Drys med de tørrede bær og hakket rødløg. Server evt. sammen med en grøn salat.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm