Fyldt chokoladeganache
Ca. 10 chokolader
Det skal du bruge
UDSTYR chokoladetermometer, kaffekværn, chokoladeformeCHOKOLADE
1 dl smeltet kakaosmør
3 spsk rå kakaopulver
3 spsk kokospalmesirup
1 dråbe stevia
1 tsk vaniljepulver
FYLD
2 spsk rå mandelsmør
2 spsk kokospalmesukker
pulveriseret i morter eller kaffekværn
FYLD Pulveriser kokospalmesukker i en morter eller kaffekværn. Mens chokoladen størkner blandes rå mandelsmør med kokospalmesukker. Læg ca. ¼ tsk mandelsmør i midten af hver chokoladeform. Hæld resten af chokoladen over, så mandelsmørret er helt dækket. Lad chokoladerne størkne et koldt og tørt sted.
2 spsk kokospalmesukker
pulveriseret i morter eller kaffekværn
Sådan gør du
CHOKOLADE Smelt kakaosmørret i et vandbad. Bland smeltet kakaosmør med rå kakaopulver. Temperer chokoladen ved først at opvarme chokoladen til 42 grader i en skål over et vandbad. Pas på der ikke kommer vand i chokoladen, så den skiller. Køl chokoladen ned til 29 grader over et koldt vandbad og varm igen til ca. 33 grader. Kom kokospalmesirup, stevia og vaniljepulver i chokolademassen og rør grundigt. Fyld en lille smule af massen i chokoladeforme, så siderne dækkes med et tyndt lag chokolade. Lad chokoladen størkne.FYLD Pulveriser kokospalmesukker i en morter eller kaffekværn. Mens chokoladen størkner blandes rå mandelsmør med kokospalmesukker. Læg ca. ¼ tsk mandelsmør i midten af hver chokoladeform. Hæld resten af chokoladen over, så mandelsmørret er helt dækket. Lad chokoladerne størkne et koldt og tørt sted.