Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Fyldt chokoladeganache

Desserter & Kager

Fyldt chokoladeganache

Fyldt chokoladeganache

Ca. 10 chokolader

Det skal du bruge

UDSTYR chokoladetermometer, kaffekværn, chokoladeforme

CHOKOLADE
1 dl. smeltet kakaosmør
3 spsk. rå kakaopulver
3 spsk. kokospalmesirup
1 dråbe stevia
1 tsk. vaniljepulver

FYLD
2 spsk. rå mandelsmør
2 spsk. kokospalmesukker
pulveriseret i morter eller kaffekværn

Sådan gør du

CHOKOLADE Smelt kakaosmørret i et vandbad. Bland smeltet kakaosmør med rå kakaopulver. Temperer chokoladen ved først at opvarme chokoladen til 42 grader i en skål over et vandbad. Pas på der ikke kommer vand i chokoladen, så den skiller. Køl chokoladen ned til 29 grader over et koldt vandbad og varm igen til ca. 33 grader. Kom kokospalmesirup, stevia og vaniljepulver i chokolademassen og rør grundigt. Fyld en lille smule af massen i chokoladeforme, så siderne dækkes med et tyndt lag chokolade. Lad chokoladen størkne.

FYLD Pulveriser kokospalmesukker i en morter eller kaffekværn. Mens chokoladen størkner blandes rå mandelsmør med kokospalmesukker. Læg ca. ¼ tsk. mandelsmør i midten af hver chokoladeform. Hæld resten af chokoladen over, så mandelsmørret er helt dækket. Lad chokoladerne størkne et koldt og tørt sted.