Moon Mousse

Denne mousse kan minde en smule om tunmousse. Server med masser af salat, raw food crackers eller glutenfrit brød.

1 stort glas

Det skal du bruge

Udstyr
Foodprocessor

2 dl. solsikkekerner, udblødt i saltvand i 7 timer
2 dl. valnødder, udblødt i saltvand i 7 timer
2 spsk. citronsaft
2 spsk. tamari eller coco aminos
2 fed hvidløg
2 spsk. havsalat
2-3 spsk. picklede agurker
1/2 rødløg
1 stilk bladselleri
1 lille dusk persille
1 lille dusk dild
1 tsk. havsalt til drys

Sådan gør du

Hak hvidløget. Blend solsikkekerner, valnødder, citronsaft, tamari, hvidløg og havsalat i en foodprocessor eller kraftig blender. Hæld massen over i en skål og rør op med picklede agurker, hakket rødløg og bladselleri. Pynt med hakket persille, dild og drys med lidt havsalt.

Kan opbevares på køl i en lufttæt beholder i 2-3 dage.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm