Moon Mousse
1 stort glas
Det skal du bruge
Udstyr
Foodprocessor
2 dl. solsikkekerner, udblødt i saltvand i 7 timer
2 dl. valnødder, udblødt i saltvand i 7 timer
2 spsk. citronsaft
2 spsk. tamari eller coco aminos
2 fed hvidløg
2 spsk. havsalat
2-3 spsk. picklede agurker
1/2 rødløg
1 stilk bladselleri
1 lille dusk persille
1 lille dusk dild
1 tsk. havsalt til drys
Sådan gør du
Hak hvidløget. Blend solsikkekerner, valnødder, citronsaft, tamari, hvidløg og havsalat i en foodprocessor eller kraftig blender. Hæld massen over i en skål og rør op med picklede agurker, hakket rødløg og bladselleri. Pynt med hakket persille, dild og drys med lidt havsalt.Kan opbevares på køl i en lufttæt beholder i 2-3 dage.
Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm