Moon Mousse

Denne mousse kan minde en smule om tunmousse. Server med masser af salat, raw food crackers eller glutenfrit brød.

1 stort glas
   

Det skal du bruge

UDSTYR Foodprocessor

2 dl solsikkekerner, udblødt i saltvand i 7 timer
2 dl valnødder, udblødt i saltvand i 7 timer
2 spsk citronsaft
2 spsk tamari
2 fed hvidløg
2 spsk havsalat
2-3 spsk picklede agurker
1/2 rødløg
1 stilk bladselleri
1 lille dusk persille
1 lille dusk dild
1 tsk havsalt til drys

Sådan gør du

Hak hvidløget. Blend solsikkekerner, valnødder, citronsaft, tamari, hvidløg og havsalat i en foodprocessor eller kraftig blender. Hæld massen over i en skål og rør op med picklede agurker, hakket rødløg og bladselleri. Pynt med hakket persille, dild og drys med lidt havsalt.

Kan opbevares på køl i en lufttæt beholder i 2-3 dage.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm