Muffins med banan og æble

Vores glutenfri muffins har været en kæmpesucces. Vi laver dem i flere forskellige varianter. Disse muffins er ikke raw, men meget bedre end almindelige kager.

12 stk.

Det skal du bruge

3 dl. boghvedemel
1 dl. rismel
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron 
1 dl. hampefrø
2 dl. hakkede valnødder
1 tsk. vaniljepulver
2 dl. kokospalmesukker
2 knsp. salt
2 bananer, moste
3 æbler skåret i tern
5 spsk. kokosolie
1,5 dl. vand

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Tilsæt de øvrige ingredienser én efter én og rør godt. Kom dejen i muffinsforme smurt med kokosolie og bag i ovnen i 25 minutter ved 175 grader.

BLÅBÆRMUFFINS Kom 2 dl. frosne blåbær i dejen i stedet for æbler og valnødder.

BANAN CHOCOLATE CHIP MUFFIN Kom yderligere 2 bananer og 1 dl hakket mørk chokolade i dejen i stedet for æbler og valnødder.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm