Picklede agurker

Fantastisk tilbehør til postejer og i salater. Det er intet så dansk som lidt surt til maden.

Til 1 glas

Det skal du bruge

UDSTYR henkogningsglas med låg

1 agurk
1 tsk himalayasalt eller anden uraffineret salt
6 spsk æbleeddike
6 spsk citronsaft
1 tsk honning
5 peberkorn 

Sådan gør du

Skold henkogningsglasset og tør det godt.  

Skær agurken i små tern og kom den glasset.  

Rør himalayasalt, æbleeddike, citronsaft og honning sammen og hæld over agurketernene.  

Tilsæt peberkorn.  

Agurketernene skal være helt dækkede af lagen. Tilføj evt. en dl vand for at få lagen til at dække.  

Lad blandingen stå natten over.

Allerede næste dag er agurkerne klar til brug. De bliver dog kun bedre af at stå længere.

Holder sig ca. 1-2 uger på køl i en lukket beholder.