Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Vital Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
Power Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Picklede agurker

Picklede agurker
Fantastisk tilbehør til postejer og i salater. Det er intet så dansk som lidt surt til maden.

Til 1 glas

Det skal du bruge

Udstyr
Henkogningsglas med låg

1 agurk
1 tsk. himalayasalt eller anden uraffineret salt
6 spsk. æbleeddike
6 spsk. citronsaft
1 tsk. honning
5 peberkorn

Sådan gør du

Skold henkogningsglasset og tør det godt.

Skær agurken i små tern og kom den glasset.

Rør himalayasalt, æbleeddike, citronsaft og honning sammen og hæld over agurketernene.

Tilsæt peberkorn.

Agurketernene skal være helt dækkede af lagen. Tilføj evt. en dl vand for at få lagen til at dække.

Lad blandingen stå natten over.

Allerede næste dag er agurkerne klar til brug. De bliver dog kun bedre af at stå længere.

Holder sig ca. 1-2 uger på køl i en lukket beholder.