Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Tilbud Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris223,00 DKK Normalpris279,00 DKK
Detaljer
Tilbud Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris383,00 DKK Normalpris479,00 DKK
Detaljer
Tilbud POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Nyhed Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris223,00 DKK Normalpris279,00 DKK
Detaljer
Tilbud Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris383,00 DKK Normalpris479,00 DKK
Detaljer
Tilbud POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer
Tilbud Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris263,00 DKK Normalpris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Risengrød

Jul

Risengrød

Risengrød

Risengrød uden mælk.

Til 2 personer

Det skal du bruge

GRØD
3 dl. vand
8 dl. mandeldrik eller risdrik (evt erstat 1-2 dl med vegansk fløde)
100 g. grødris
1 knsp. god salt


"KANELSUKKER"
3 spsk. kokospalmesukker
4 tsk. kanel

Sådan gør du

Kog risene ved svag varme i 3 dl. vand i 5 minutter under låg. Tilsæt plantemælken. Rør jævnligt. Kog op, og kog videre under låg ved svag varme, under jævnlig omrøring, til risene er bløde og har konsistens som tynd grød, ca. 25 minutter (eller som anvist på posen). Grøden bliver fastere, når den står. Smag til med salt, og køl af.

"KANELSUKKER" Bland godt og drys på din risengrød.