Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Bananbrød med protein

Desserter & Kager

Bananbrød med protein

Bananbrød med protein

Du får 10 skiver med ca. 214 kcal pr. stk.

Du skal bruge

Sådan gør du

Forvarm ovn til 180 grader (alm. ovn). Mos bananerne i en stor skål. Blend havregryn i en minihakker, til du opnår en konsistens som mel.

Tilsæt de blendede havregryn, proteinpulver, mælk, æg, vaniljekorn, bagepulver og kanel. Vend grundigt.

Beklæd en aflang kageform (ca. 28 cm) med bagepapir og hæld dejen deri. Halvér den sidste banan og læg den på toppen af dejen.

Bag ved 180 grader i 45 minutter. Lad kagen køle helt af, før du skærer den i skiver.

Tip!

Smager ekstra godt med 1 tsk mandelsmør på hver skive.

Opskriften er udviklet af Linda Bruun fra MamaBrown.dk