Bananbrød med protein
Du får 10 skiver med ca. 214 kcal pr. stk.
Du skal bruge
- 3 æg
- 3 bananer til dej
- 1 banan til top
- 300 g havregryn
- 2 dl mælk (fx plantemælk)
- 1 scoop Fava Proteinpulver 67% "Chocolate Lover"
- 1 tsk vaniljekorn
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
Sådan gør du
Forvarm ovn til 180 grader (alm. ovn). Mos bananerne i en stor skål. Blend havregryn i en minihakker, til du opnår en konsistens som mel.
Tilsæt de blendede havregryn, proteinpulver, mælk, æg, vaniljekorn, bagepulver og kanel. Vend grundigt.
Beklæd en aflang kageform (ca. 28 cm) med bagepapir og hæld dejen deri. Halvér den sidste banan og læg den på toppen af dejen.
Bag ved 180 grader i 45 minutter. Lad kagen køle helt af, før du skærer den i skiver.
Tip!
Smager ekstra godt med 1 tsk mandelsmør på hver skive.
Opskriften er udviklet af Linda Bruun fra MamaBrown.dk