Hvorfor probiotisk rengøring?

Probiotika kender mange af os i form af mælkesyrebakterier, som har en rigtig god effekt på balancen i vores tarmflora og fordøjelse. Danske Byoms har udviklet produkter, der er baserede på disse bakterier, bruges i effektive, naturlige probiotiske lugtfjernere og vaske- og rengøringsmidler. Hermed kan vi skabe et miljø med sundhed og uden farlig kemi, hvilket også er gunstigt for os og vores omgivelser. Mød Anja fra Byoms i vores Insta live her og få svar på en masse forskellige spørgsmål omkring Byoms.

Probiotika er levende gode bakterier, som formerer sig og erobrer pladsen for de dårlige bakterier, som fx kan være skyld i dårlig lugt (fra fx sved, urin, gylp mv.) eller sygdomsfremkallende bakterier (salmonella, E.coli, Campylobacter m.fl.). I fagsprog kaldet "kompetiv hæmning".

Bestil probiotisk vask- og rengøringsprodukter her

Sådan virker probiotisk rengøring

Byoms Probiotika genopretter den naturlige mikrobiologiske balance, skaber et mikrobiologisk miljø, der er gunstigt for mennesker, hvilket beskytter os mod spredning af skadelige bakterier og garanterer op til 8 dages beskyttelse fordi de gode bakterier formerer sig i op til 8 dage.

Efter at de er tilført på tøj eller overflader gennem Probiotiske rengøringsmidler, udviser de gode bakterier øjeblikkelig handling: Via en speciel indkapslingsteknik, kommer probiotikaen til live og begynder at reproducere sig med det samme, og indenfor en time dækker de gode bakterier hele overfladen og giver ingen plads til andre mikroorganismer (f.eks. patogene/sygdomsfremkaldende bakterier),
via kompetitiv hæmning.

Probiotisk RengøringFjerner dårligt lugt helt naturligt

Ligesom probiotiske kosttilskud holder din mave i balance vil de gode bakterier i b>Byoms produkter holde balancen ved lige i dit hjem, dit tøj, din bil, din sportstaske osv. Byoms probiotika er effektive mod lugt, fedt og snavs, men passer på vores børn og planeten.

Bestil probiotisk vask- og rengøringsprodukter her

Rengøring med probiotika
Når du gør rent med produkter, der indeholder probiotika, spredes de gode bakterier ud på overfladerne og begynder en kamp mod de dårlige bakterier. De gode bakterier elsker skidt og snavs (sved) og vokser sig hurtigt store og overtager pladsen fra de dårlige bakterier også kaldet kompetitiv hæmning. Den aktive probiotiske bakteriekultur renser dybt under overfladen gennem biofilmen.

Overblik over rengøringsserien:

  • Opvaskemiddel - vask op med sunde bakterier, der også bidrager til bedre miljø i din karklud, vask, spisebord, mv.
  • Gulvvask - rengør og fjerner dårlige bakterier fra gulvet. Også genialt, hvis du har husdyr. Er også super god til at rengøre havemøbler, fliser, mv.
  • Odour Sprays - sprays på ALT! Sofa, seng, strik, silke, sko, sportstøj, fine jakker og bukser, mv. Du finder dem her
  • Alle overflader og badeværelse - sprays til alm. rengøring af overflader og en spray til rengøring af badeværelse.
  • Vaskemiddel - tilfør dit tøj og din vaskemaskine sunde bakterier, mens det vaskes. Findes i Neutral, Mild Scent og Delicate Scent
  • Glas og spejlrensrengør spejle og glas nemt og effektivt uden brug af skrappe kemikalier. Probiotic Glass & Mirror Cleaner, Cristal de mer og Probiotic Glass & Mirror Cleaner, No perfumes.
  • Outdoor - Outdoor Wood Cleaner som er virkelig effektiv, økonomisk og naturlig hjælper til din træterrasse, havemøbler, rækværk og meget andet - samt Outdoor Allround Cleaner som er den hurtige og nemme løsning, når du skal rengøre dit udekøkken, grill, bordplade, legetøj, udendørs lamper osv.

Rengøring uden farlig kemi

Vi skal alle blive bedre til at spare på vandet for at passe på vores klode. Byoms vaskemiddel, gulvvask og opvaskemiddel er alle super koncentrerede og derfor i mindre flasker end normalt, hvilket betyder reduceret transport af vand.

Byoms fokuserer på nøje udvalgte naturlige og økologiske ingredienser. Fri for farlig kemi, parabener og helt uden konserveringsmidler. Der er kun anvendt allergifrie dufte, men hovedparten af produkterne er helt uden tilsat parfume.

Produkterne er ikke testet på dyr. De er alle testet og godkendt af dermatologer og allergologer.

Emballagen er 100% genanvendelige PET flasker.

Bestil probiotisk vask- og rengøringsprodukter her

Videnskabeligt bevist

Antallet af hospitalsinfektioner er reduceret markant efter brug af probiotiske rengøringsmidler, i følge stor videnskabelig undersøgelse. Undersøgelser foretaget af det italienske Universitet i Ferrara på hospitalet i Santa Anne di Ferrara “Testing Bio-Stabilizing Agents Using Probiotic Products For Hospital Cleaning And Sanitation” viser at brugen af probiotiske rengøringsmidler reducerer patogene bakterier (sygdomsfremkaldende bakterier) med 70-80% sammenlignet med brugen af konventionelle desinficerende rengøringsmidler.

Resultaterne bekræfter, at brugen af ​​probiotika i rengøringen fører til en generel reduktion i antallet af patogene bakterier sammenlignet med traditionelle metoder - de er i stand til at konkurrere effektivt med dårlige bakterier, hvilket giver en langsigtet beskyttelse. Efter to måneders brug af probiotiske rengøringsmidler, har det vist en betydelig reduktion i patogene mikrober sammenlignet med steder, der er blevet behandlet med konventionelle aggressive kemikalier. I de fleste tilfælde er populationen af ​​patogene mikroorganismer reduceret med næsten 90%, og den gennemsnitlige samlede patogenreduktion sammenlignet med traditionelle desinfektionsmidler er over 70-80%.

Bestil probiotisk vask- og rengøringsprodukter her

Kilde: https://www.paulheatrecovery.co.uk/wp-content/uploads/2019/03/University-of-Ferrara-Probiotic-cleaning-in-Hospital-Wards.pdf

Trial of probiotic effectiveness vs E. coli
Geneius Labs, the United Kingdom.

The trial has shown that a surface treated with probiotics provides up to 8 days of protection against the reproduction of E. coli bacteria


Hvis du vil vide mere:
2018 Publication 326688079: Efficient removal of hospital pathogens
https://www.paulheatrecovery.co.uk/wp-content/uploads/2019/03/University-of-Ferrara-Probiotic-cleaning-in-Hospital-Wards.pdf
Forum, Helle. 2018. Probiotika: En guide til dine gode bakterier. People ́s Press ISBN 8772004797

Alle Byoms lugtfjernere og vaske- og rengøringsmidler finder du her