Hvorfor probiotisk rengøring?

Probiotika kender mange af os i form af mælkesyrebakterier, som har en rigtig god effekt på vores tarmflora og fordøjelse. Danske Byoms har udviklet på disse bakterier, så de nu også kan bruge dem som super effektive, naturlige probiotiske lugtfjernere og vaske- og rengøringsmidler. Her med kan vi skabe et miljø med bæredygtighed i fokus , der også er gunstigt for os og vores omgivelser.

Probiotika er levende gode bakterier, som går ind og vokser sig store og stærke og erobrer pladsen for de dårlige bakterier - der fx kan være skyld i dårlig lugt (fra fx sved, urin, gylp mv.) eller sygdomsfremkallende bakterier (salmonella, E.coli, Campylobacter m.fl.). I fagsprog kaldet "kompetiv hæmning".

Sådan virker probiotisk rengøring

Byoms Probiotika genopretter den naturlige mikrobiologiske balance, skaber et mikrobiologisk miljø, der er gunstigt for mennesker, hvilket beskytter os mod spredning af skadelige bakterier og garanterer op til 8 dages beskyttelse takket være de gode bakteriers virkning. Efter at de er tilført på tøj eller overflader gennem Probiotiske rengøringsmidler, udviser de gode bakterier øjeblikkelig handling: Via en speciel indkapslingsteknik, kommer probiotikaen til live og begynder at reproducere sig i en brøkdel af et sekund, og indenfor en time dækker de gode bakterier hele overfladen og giver ingen plads til andre mikroorganismer (f.eks. patogene/sygdomsfremkaldende bakterier),
via kompetitiv hæmning.

Probiotisk Rengøring

Fjerner dårligt lugt helt naturligt
Ligesom probiotiske kosttilskud holder din mave i balance vil de gode bakterier i byoms produkter holde balancen ved lige i dit hjem eller din sportstaske. Byoms probiotika er effektive mod lugt, fedt og snavs, men passer på vores børn og planeten.

Rengøring med probiotika
Når du rengører med produkter indeholdende probiotika, spredes de gode bakterier ud på overfladerne og begynder en kamp mod de dårlige bakterier. De gode bakterier elsker skidt og snavs (sved) og vokser sig hurtigt store og overtager pladsen fra de dårlige bakterier også kaldet kompetitiv hæmning. Den aktive probiotiske bakteriekultur renser dybt under overfladen gennem biofilmen.

Bæredygtighed
Byoms tænker bæredygtighed hele vejen rundt. Vi skal alle blive bedre til at spare på vandet. byoms vaskemiddel, gulvvask og opvaskemiddel er alle super koncentrerede og derfor i mindre flasker end normalt, hvilket betyder reduceret transport af vand.

Bæredygtighed kendetegner Byoms. De består af nøje udvalgte naturlige og økologiske ingredienser. Fri for farlig kemi, parabener og helt uden konserveringsmidler. Der er kun anvendt allergifrie dufte, men hovedparten af produkterne er helt uden tilsat parfume. Dog går Byoms ikke på kompromis med effektiviteten!

Produkterne er ikke testet på dyr. De er alle testet og godkendt af dermatologer og allergologer. 

Emballagen er 100 % genanvendelige PET flasker.

Videnskabeligt bevist
Antallet af hospitalsinfektioner er reduceret markant efter brug af probiotiske rengøringsmidler, i følge stor videnskabelig undersøgelse. Undersøgelser foretaget af det italienske Universitet i Ferrara på hospitalet i Santa Anne di Ferrara “Testing Bio-Stabilizing Agents Using Probiotic Products For Hospital Cleaning And Sanitation” viser at brugen af probiotiske rengøringsmidler reducerer patogene bakterier (sygdomsfremkaldende bakterier) med 70-80% sammenlignet med brugen af konventionelle desinficerende rengøringsmidler.
Resultaterne bekræfter, at brugen af ​​probiotika i rengøringen fører til en generel reduktion i antallet af patogene bakterier sammenlignet med traditionelle metoder - de er i stand til at konkurrere effektivt med dårlige bakterier, hvilket giver en langsigtet beskyttelse. Efter to måneders brug af probiotiske rengøringsmidler, har det vist en betydelig reduktion i patogene mikrober sammenlignet med steder, der er blevet behandlet med konventionelle aggressive kemikalier. I de fleste tilfælde er populationen af ​​patogene mikroorganismer reduceret med næsten 90%, og den gennemsnitlige samlede patogenreduktion sammenlignet med traditionelle desinfektionsmidler er over 70-80%. Kilde: https://www.paulheatrecovery.co.uk/wp-content/uploads/2019/03/University-of-Ferrara-Probiotic-cleaning-in-Hospital-Wards.pdf

Trial of probiotic effectiveness vs E. coli
Geneius Labs, the United Kingdom.

The trial has shown that a surface treated with probiotics provides up to 8 days of protection against the reproduction of E. coli bacteria


Hvis du vil vide mere:
2018 Publication 326688079: Efficient removal of hospital pathogens
https://www.paulheatrecovery.co.uk/wp-content/uploads/2019/03/University-of-Ferrara-Probiotic-cleaning-in-Hospital-Wards.pdf
Forum, Helle. 2018. Probiotika: En guide til dine gode bakterier. People ́s Press ISBN 8772004797

Alle Byoms lugtfjernere og vaske- og rengøringsmidler finder du her