Reducér rynker med Frownies

Har du rynker, du er ked af? Nu kan du minimere dem med Frownies.
Først og fremmest vil jeg gerne understrege, at dette ikke handler om, at vi IKKE må have rynker. Det handler ganske enkelt om, at vi kan minimere de rynker, som vi er kede af. Hvordan det? Tænker du sikkert. Nu skal du høre.

Hvordan virker Frownies?

Frownies er effektive rynkeplastre, der hjælper dig med at minimere de rynker, som er kommet pga din minik, fx ’bekymringsrynken’, rynker om øjnene og om munden. Frownies virker fordi de udglatter huden og den underliggende muskel, og det reducerer rynker og linjer over tid.

Frownies rynkeplastre virker på den måde, at de hjælper dig med at aflære den mimik, som skaber rynkerne, fordi Frownies træner din hjerne i at slappe af - og i IKKE at lave din sædvanlige mimik.

Vi meget imponerede over resultaterne med Frownies - og så er metoden jo 100% naturlig.

Sådan bruger du Frownies

Vi anbefaler, at du sover med Frownies, fordi vi typisk laver den samme mimik om natten, som vi gør om dagen. Du kan også bruge Frownies, hvis du har en dag på hjemmekontoret. Det er faktisk en rigtig god måde at ’opdage’ sin egen mimik. Frownies er lidt en sladrehak. De afslører nemlig tydelig, hvor og hvornår du laver en bestemt mimik, mens du har plastrene på, fordi huden vi stramme, når du forsøger fx at spænde sammen mellem brynene.

Helt konkret, så gør du det, at du om aftenen inden du går i seng, tager Frownies plaster og gør den glatte side en lille smule fugtig. Herefter strækker du rynken ud, og sætter Frownies på. Efter blot 1 minut vil plasteret være stivnet, hvilket gør det umuligt for dig at lave din sædvanlige mimik – fx at spænde sammen mellem brynene eller i resten af panden. Frownies kan nemlig også bruges mod de vandrette linjer, som mange har i panden.

På den måde giver du huden mulighed for at udglatte sig, og dernæst hjælper du musklerne med at aflære eller nedtone din mimik. Mens du har Frownies på, kan du ganske enkelt ikke lave den mimik, som skaber fx linjen mellem brynene.

Vi anbefaler at bruge Frownies hver nat i 1 måned – og herefter et par gange i ugen.

Hvad er Frownies lavet af?

Frownies er lavet af genbrugspapir og dextrin (majsstivelse) – intet andet. Så der er altså ikke nogen ’medicinsk’ eller kunstig virkning fra Frownies. Frownies virker, fordi de får din ansigtsmuskulatur til at slappe af.

Bestil Frownies her