Negative Ioner er geniale

Graceful-ageing med negative ioner

Hvad er det for noget med ioner? Hvad gør de? Hvorfor er de så geniale? I artiklen vi jeg short and sweet forklare, hvorfor negative ioner er så geniale for din krop og hvorfor de er naturens svar på “graceful-ageing”.

Negative ioner er geniale

Et af vores bedste skønhedstricks er tørbørstning med en ionbørste. Det udrenser, gir mere energi oglymfeflow – og så reducerer det appelsinhud. Og så er det en skøn fornemmelse i kroppen bagefter.

Hvorfor? Fordi det tilfører kroppen negative ioner. Øh hvad for nogle, tænker du måske...

Det er så super abstrakt og svært at forstå, hvorfor ioner er fantastiske for vores krop, og hvad pokker alt det her halløj med negative ioner på huden egentlig er for noget.

Og et af de spørgsmål vi får oftest fra grønne gudinder er;

Hvad er det for noget med ioner?
Hvad gør de?
Hvorfor er de geniale?
Please, forklar, forklar...

Derfor...vil jeg her short and sweet forklare, hvorfor negative ioner er så geniale for din krop.

Ioner skaber elektrisk energi i kroppen. Og det er de negative ioner, som er vigtige. Negative ioner skabes ved friktion - ofte friktion mellem luft og vand. Kender du det med, at man tit får de bedste ideer under bruseren? Det er de negative ioner, der er på spil. Det samme gælder den opløftende følelse efter en badetur i havet og den nærmest barnlige glæde, når man går barfodet på stranden eller i skoven. Eller når vi bare føler os helt nulstillede efter en gåtur i skoven, hvor vi har indåndet en masse frisk ilt. De negativt ladedeilt-ioner, som findes i den luft, vi indånder, i det vand, vi drikker, er nemlig fantastiske for vores sundhed og velvære.

Den skønne følelse i kroppen skyldes tusindvis af negative ioner, som påvirker kroppens biokemi. Negative ioner er naturens svar på “graceful-ageing”. De giver nemlig kroppen en ekstramængde elektroner, så den er klar til at neutralisere det daglige angreb af frie radikaler. For mange frie radikaler er lig med oxidativ stress, inflammation og for tidlig aldring af krop og hud.

Positive ioner er - trods navnet - ikke gode for os. Og vi er omgivet af dem hver dag. De produceresnemlig af mobiltelefoner, computerskærme og elektrisk udstyr med WiFi og Bluetooth og samles påsteder, hvor luften er tung – fx dårligt indeklima, i støv, osv. På kontorer uden vinduer, på tv-skærme ogforan computerskærme. Det er ikke svært at forestille sig, hvor usundt det i virkeligheden er for osmennesker - og de stjæler vores energi.

Hvad kan du selv gøre?

Du kan selv gøre en masse for at udligne påvirkningen af positive ioner - og opnå en masse fordele ved det:

Ion kropsbørste – der gir fast hud og mere energi, øger blodcirkulationen, reducerer appelsinhud og gir effektiv cellefornyelse og større lymfeflow = bedre udrensening af hele kroppen. Og det tager kun tager 3-5 min. om dagen at tørbørste. Læs mere og bestil børsten her

Ion hårbørste – sund hårbund og blankt hår. Læs mere, se vidoeguide og bestil ionhårbørsten her

Ion tandbørste – gir ren mund, hvidere tænder, sundt tandkød, reducerer plak. Læs mere og bestil tandbørsten her

Når du omgiver dig med negative ioner, vil du sikkert opdage at det påvirker dit humør i en skønretning. Så omgiv dig med negative ioner. Havbad, brusebad, bare tæer, masser af frisk luft – og ønsk dig en tørbørste. Det vil du ikke fortryde...