Negative Ioner er geniale

Graceful-ageing med negative ioner 

Hvad er det for noget med ioner? Hvad gør de? Hvorfor er de så geniale? I artiklen vi jeg short and sweet forklare, hvorfor negative ioner er så geniale for din krop og hvorfor de er naturens svar på “graceful-ageing”.

Negative ioner er geniale

Et af vores bedste skønhedstricks er tørbørstning med en ionbørste. Det udrenser, gir mere energi oglymfeflow – og så reducerer det appelsinhud. Og så er det en skøn fornemmelse i kroppenbagefter.

Hvorfor? Fordi det tilfører kroppen negative ioner. Øh hvad for nogle, tænker du måske...

Det er så super abstrakt og svært at forstå, hvorfor ioner er fantastiske for vores krop, og hvad pokkeralt det her halløj med negative ioner på huden egentlig er for noget.

Og et af de spørgsmål vi får oftest fra grønne gudinder er;

Hvad er det for noget med ioner?
Hvad gør de?
Hvorfor er de geniale?
Please, forklar, forklar...

Derfor...vil jeg her short and sweet forklare, hvorfor negative ioner er så geniale for din krop.

Ioner skaber elektrisk energi i kroppen. Og det er de negative ioner, som er vigtige. Negative ionerskabes ved friktion - ofte friktion mellem luft og vand.Kender du det med, at man tit får de bedste ideer under bruseren? Det er de negative ioner, der erpå spil. Det samme gælder den opløftende følelse efter en badetur i havet og den nærmestbarnlige glæde, når man går barfodet på stranden eller i skoven. Eller når vi bare føler os heltnulstillede efter en gårtur i skoven, hvor vi har indåndet en masse frisk ilt. De negativt ladedeilt-ioner, som findes i den luft, vi indånder, i det vand, vi drikker, er nemlig fantastiske for voressundhed og velvære.

Den skønne følelse i kroppen skyldes tusindvis af negative ioner, som påvirker kroppensbiokemi. Negative ioner er naturens svar på “graceful-ageing”. De giver nemlig kroppen en ekstramængde elektroner, så den er klar til at neutralisere det daglige angreb af frie radikaler. For mange frieradikaler er lig med oxidativt stress, inflammation og for tidlig aldring af krop og hud.

Positive ioner er - trods navnet - ikke gode for os. Og vi er omgivet af dem hver dag. De produceresnemlig af mobiltelefoner, computerskærme og elektrisk udstyr med WiFi og Bluetooth og samles påsteder, hvor luften er tung – fx dårligt indeklima, i støv, osv. På kontorer uden vinduer, på tv-skærme ogforan computerskærme. Det er ikke svært at forestille sig, hvor usundt det i virkeligheden er for osmennesker - og de stjæler vores energi.

Hvad kan du selv gøre?

Du kan selv gøre en masse for at udligne påvirkningen af positive ioner - og opnå en masse fordele ved det:

Ion kropsbørste – der gir fast hud og mere energi, øger blodcirkulationen, reducererappelsinhud og gir effektiv cellefornyelse og større lymfeflow = bedre detox af hele kroppen. Og det tager kun tager 3-5 min. om dagen at tørbørste. Læs mere og bestil børsten her   

Ion hårbørste – sund hårbund og blankt hår. Læs mere, se vidoeguide , og bestil børsten her  

Ion tandbørste – gir ren mund, hvidere tænder, sundt tandkød, reducerer plak – og såbehøver du ingen tandpasta. Læs mere og bestil tandbørsten her
Når du omgiver dig med negative ioner, vil du sikkert opdage at det påvirker dit humør i en skønretning. Så omgiv dig med negative ioner. Havbad, brusebad, bare tæer, masser af frisk luft – og ønskdig en tørbørste. Det vil du ikke fortryde...