3 tips til fastere hud og mere spændstig bindevæv

Jeg kender ingen kvinder, der ikke gerne vil reducere forekomsten af rynker og holde deres bindevæv spændstigt. Ingen...

Og det er helt sikkert fordi, det betyder en masse for os, hvordan vi ser ud, og hvordan omverden opfatter os. Og det er altså helt okay. Jeg står gerne ved min forfængelighed - no problem! Faktisk er jeg taknemmelig for den. Den minder mig blandt andet om at passe på mig selv.

Så...

- når vi har sluttet fred med forfængeligheden, hvordan får vi så lettest de resultater, vi ønsker i forhold til vores hud og bindevæv?

Jeg vil gerne dele de 3 ting, jeg gør dagligt eller flere gange i ugen  - og som både føles fantastisk og som jeg ved, giver min hud fasthed, glød og en følelse af velvære 

1. Ice Globes
- det føles fantastisk og er super effektivt!

Du skal kun begynde at bruge vores Ice Globes, hvis du er okay med, at blive en lille smule 'hooked'. De er ret vanedannende, fordi de giver en 'instant' følelse af velvære og du både mærker og ser effekt med det samme.

Jeg er virkelig blevet glad for mine kolde 'globes', som jeg bruger i et par minutter de fleste morgener, fordi de reducerer hævelser, booster min kollagen og giver en følelse af friskhed.

Bestil Ice Globes til kun 399 kr.2. Frownies rynkeplaster
- fordi du får effekt med det samme

Frownies er uden tvivl den løsning, som har fået mig til at 'vende skråen' allerflest gange, før jeg tog dem ind i webshoppen. Fordi jeg vidste, at rynkeplastrene ville  dele vandene - og at jeg nok ville få kritik for at have dem i butikken.

MEN jeg har tillid til min egen intention med Frownies. Så nu skal du høre:

Frownies handler ikke om, at vi INGEN rynker må have. Det handler om, at man kan reducere de rynker, vi er kede af. Fx. bekymringsrynken, som mange er super trætte af, fordi de synes den får dem til at ser sure og 'strenge' ud. Og det kan jeg sagtens følge.

Frownies er et lille plaster, som du fugter og sætter på der, hvor du gerne vil reducere en rynke. Plasteret stivner, og du sover med det til næste dag. Her tager  du plasteret af ved at fugte under plasteret. Typisk kan man med det samme se, at uden er mere glat og rynken mindre dyb.

Se Frownies her - de fås til pande, øjne, mundvige, læbelinjer og 'gels' til under øjenene.

FØR/EFTER BILLEDE:
Her er det min svenske kollega, Sanne, der viser Frownies i panden og resultatet efter blot én nats brug.

Frownies 

3. Har du prøvet en gua sha?

Skønheds-tool'et med det umulige navn... Gua sha, men du skal lære at elske den! Den er på den lange bane en kæmpe støtte til din hud og bindevæv. Har har også en 'instant' effekt ift at reducere hævelser, væske og spændinger i ansigtet.

Personligt skifter jeg mellem gua sha og ice globes om morgenen. Begge føles skønt og vækker ansigtet på en dejlig måde - og begge reducerer hævelser og giver en velvære følelse med det samme.

Gua sha kan arbejde dybt i bindevævet og stimulerer lymfesystemet.

BONUS TIP! Save my Face-puderne

Jeg har aldrig haft et kærlighedsforhold til en pude før... Men det har jeg til Save my Face-puderne. Jeg har dem også altid med mig, når jeg sover ude.

Save my Face-puderne sikrer, at din hud og bindevæv ikke bliver presset sammen, når du sover. Det har flere fordele - fx disse to fordele:

1) Du undgår tryk på din hud, så du ikke får liggemærker og rynker på huden.

2) Du undgår tryk på din hud, så du ikke mindsker blodcirkulationen de timer, du sover - netop fordi dit ansigt ligger friT.

Puden giver også rigtig god støtte til nakke, skuldre og ryg, så spændinger og smerter i kroppen lindres, vejrtrækningen forbedres og søvnen bliver bedre. Støtten til nakken gør puden egnet til dig som snorker.

Bestil Save my Face-puderne her - de fås i flere farver og med bomuldsbetræk eller silkebebetræk. Skal du starte med én af de to Save my Face-puder, så start med den store. Den er en direkte erstatning for din nuværende hovedpude.