Sådan minimerer du "bekymringsrynken"

"Bekymringsrynken" er nok en af de rynker, som flest kvinder er kede af. Og den kan være svær at slippe af med, fordi den jo er kommet pga vores ubevidste og 'indgroede' mimik, som ofte er et resultet af, at vi er bekymrede, sidder foran computerskærmen, kniber øjnene og brynene samme pga solen eller det kan ganske være en dårlig vane.

Men der er faktisk meget, du selv kan gøre for at minimere den - og for at ændre vanen med at spænde samme mellem brynene.

To tips til mindre bekymringsrynke
Mine to bedste tips til naturligt at reducere rynken mellem brynene er Frownies rynkeplastre og gua sha. Derfor har vi lavet en sampak, hvor du kan bestille begge og spare 100 kr.

Bestil sampak med rabat her

Her får du en introduktion til Frownies og gua sha:

1) Frownies rynkeplastre
Frownies forebygger og reducere rynker. Plastrene hjælper dig med at aflære mimikken, som giver 'bekymringsrynken'. De kan i øvrigt også bruges andre steder i ansigtet.

Frownies er 100% genbrugspapir og dextrin (majsstivelse), så der er intet kemisk eller syntetisk ved plastrene. De fungere på den måde, at de stivner, når du kommer dem på huden, hvilket gør det svært for dig at lave bevægelsen, fx at spænde sammen mellem brynene. På den måde aflærer du over tid musklerne, at gøre den 'gode gamle' spænde bevægelse, som giver rynken.

Sådan virker Frownies
Fugt plasteret med vand, hold ud i rynken og sæt plasteret på. Hold den på huden i ca. 30 sekunder. Herefter sover du med plasteret til næste morgen. Du tager plasteret af ved at fugte med lidt vand.

Brug plastrene om muligt hver dag i 3 uger og herefter efter behov. Jo oftere, jo bedre, fordi over tid lærer du din hjerne at det er ok at slappe af i de pågældende muskler.

2) Gua sha massage
Vores sculpt gua sha hjælper dig med at afspænde musklerne og dermed slippe de spændinger, som er årsagen til rynkerne.

Gua sha-massage stimulerer også blodcirkulationen i huden og øger dermed ilt og næring ud til huden. Den øgede cirkulation øger ligeledes produktionen af  kollagenen i huden.

Bestil gua sha og Fronwnies og spar 100,- her

Se hvordan du masseret panden med en gua sha for at reducere bekymringsrynken her: