Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Chili sin Carne

Grønne Retter

Chili sin Carne

Chili sin Carne
Rester 'undercover'. Idag produceres 30% af vores mad til skraldespanden. Denne super lette og lækre chili sin carne, gør sit til at reducere madspild. Det er nemlig let at snige en masse grøntsagsrester i.

Til 2 personer

Det skal du bruge

200 g kidneybønner
2 løg
2 fed hvidløg
1 chili
250 g gulerødder
1 squash
1 peberfrugt
1 håndfuld oliven uden sten
2 dl fond eller grøntsagsbouillon
6 tomater eller 1 dåse mosede tomater
lidt citronsaft salt og peber
½ - 1 tsk. spidskommen
¼ tsk sukker
evt. lidt creme fraiche plus evt. smårester af forskellige grøntsager.

Sådan gør du

Sæt kidneybønnerne i blød 12 timer (fx natten over). Koges i frisk vand i ca. 35 minutter. Tilsæt herefter lidt salt og lad dem trække i 5 minutter. Hak løg, hvidløg og chili fint. Gulerødder, squash og peberfrugt hakkes groft og sauteres i en gryde. Hæld de hakkede eller mosede tomater ved og lade det simre i 10-15 minutter. Hæld de drænede bønner i tomatsaucen og lade det hele koge i 5 minutter. Smag retten til med citronsaft, salt, peber, lidt spidskommen og en lille smule sukker. Serveres i store skåle med en klat raw cream cheese eller en creme fraiche på toppen.