Fyldte Snackpebre

Fyldte snackpebre er skønne i madpakken og lette at spise på tur. Det er rigtig ”håndmad”. Ofte fylder vi bare snackpebrene med en rest kogt quinoa, salat eller hummus. Men med denne mandel-persille-paté bliver de ekstra delikate.

Til 2 personer

Det skal du bruge

2 snackpebre
2 dl mandler
1 dl persille (presset sammen, ca 50 g), hakket
Saften fra ½ citron
1 spsk olivenolie
3 spsk hampefrø
Purløg eller andre urter, hakkede Himalayasalt

Sådan gør du

Skær toppen af snackpebrene og fjern kernerne.Skyl mandlerne og mal til en grov mel i en foodprocessor. Tilsæt persille, citronsaft, olivenolie og hampefrø. Smag til med salt og urter. Fyld mandel-persille patéen i dine snackpebre. Bare 100 g mandel-persille paté tilfører din krop ca. 200 mg letoptagelig kalcium. TIP Brug gerne californiske mandler, som indeholder færre bitre mandler. Bitre mandler kan få din paté til at smage af marcipan. Opskriften er fra Nyd dig slank Fotograf: Camilla Hey