Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Fyldte Snackpebre

Grønne Retter

Fyldte Snackpebre

Fyldte Snackpebre
Fyldte snackpebre er skønne i madpakken og lette at spise på tur. Det er rigtig ”håndmad”. Ofte fylder vi bare snackpebrene med en rest kogt quinoa, salat eller hummus. Men med denne mandel-persille-paté bliver de ekstra delikate.

Til 2 personer

Det skal du bruge

2 snackpebre
2 dl mandler
1 dl persille (presset sammen, ca 50 g), hakket
Saften fra ½ citron
1 spsk olivenolie
3 spsk hampefrø
Purløg eller andre urter, hakkede Himalayasalt

Sådan gør du

Skær toppen af snackpebrene og fjern kernerne.Skyl mandlerne og mal til en grov mel i en foodprocessor. Tilsæt persille, citronsaft, olivenolie og hampefrø. Smag til med salt og urter. Fyld mandel-persille patéen i dine snackpebre.

TIP Brug gerne californiske mandler, som indeholder færre bitre mandler. Bitre mandler kan få din paté til at smage af marcipan.

Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey