Fyldte Snackpebre

Fyldte snackpebre er skønne i madpakken og lette at spise på tur. Det er rigtig ”håndmad”. Ofte fylder vi bare snackpebrene med en rest kogt quinoa, salat eller hummus. Men med denne mandel-persille-paté bliver de ekstra delikate.

Til 2 personer

Det skal du bruge

2 snackpebre
2 dl mandler
1 dl persille (presset sammen, ca 50 g), hakket
Saften fra ½ citron
1 spsk olivenolie
3 spsk hampefrø
Purløg eller andre urter, hakkede Himalayasalt

Sådan gør du

Skær toppen af snackpebrene og fjern kernerne.Skyl mandlerne og mal til en grov mel i en foodprocessor. Tilsæt persille, citronsaft, olivenolie og hampefrø. Smag til med salt og urter. Fyld mandel-persille patéen i dine snackpebre.

TIP Brug gerne californiske mandler, som indeholder færre bitre mandler. Bitre mandler kan få din paté til at smage af marcipan.

Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey