Love Food Pizza med grønt

Vi har vist endnu ikke, mødt nogen, som ikke er vilde med glutenfri pizza. Denne opskrift er så lækker, at man slet ikke kan smage, den er sund.

Til 2 pizzaer 

Det skal du bruge

BUND
3 dl solsikkekerner
3 dl revet squash
6 æg
1 spsk ”Husk Psylliumfrøskaller”
1/2 tsk salt
1 tsk gluten-frit bagepulver

TOMATSAUCE
1 portion, se ingredienser og opskrift her

TOPPING Fx gedeost, røget laks, svampe, oliven, friske tomater, løg, basilikum – kun fantasien sætter grænser.

Sådan gør du

Kør alle ingredienser til bundene igennem en food processor, og fordel dejen i et ½-1 cm tykt lag på bagepapir på to bageplader. Dejen er næsten flydende og kan ikke æltes som traditionel pizzadej. Bag bundene ved 200 grader i cirka 6 til 10 min. Hold øje med at de ikke brænder på. Tilbered tomatsaucen og fordel den på de bagte pizzabunde. Fordel dine favorit-toppings, og bag piz-zaerne i yderligere 5 minutter.Garner eventuelt med friske tomater og basilikum inden servering og server med massevis af grøn salat. Opskriften er fra Nyd dig slank Fotograf: Camilla Hey