Love Food Pizza med grønt


Til 2 pizzaer

Det skal du bruge

BUND
3 dl solsikkekerner
3 dl revet squash
6 æg
1 spsk ”Husk Psylliumfrøskaller”
1/2 tsk salt
1 tsk gluten-frit bagepulver

TOMATSAUCE
1 portion, se ingredienser og opskrift her

TOPPING Fx gedeost, røget laks, svampe, oliven, friske tomater, løg, basilikum – kun fantasien sætter grænser.

Sådan gør du

Kør alle ingredienser til bundene igennem en food processor, og fordel dejen i et ½-1 cm tykt lag på bagepapir på to bageplader. Dejen er næsten flydende og kan ikke æltes som traditionel pizzadej. Bag bundene ved 200 grader i cirka 6 til 10 min. Hold øje med at de ikke brænder på. Tilbered tomatsaucen og fordel den på de bagte pizzabunde. Fordel dine favorit-toppings, og bag pizzaerne i yderligere 5 minutter. Garner eventuelt med friske tomater og basilikum inden servering og server med massevis af grøn salat.

Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey