Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Love Food Pizza med grønt

Grønne Retter

Love Food Pizza med grønt

Love Food Pizza med grønt

Til 2 pizzaer

Det skal du bruge

BUND
3 dl solsikkekerner
3 dl revet squash
6 æg
1 spsk ”Husk Psylliumfrøskaller”
1/2 tsk salt
1 tsk gluten-frit bagepulver

TOMATSAUCE
1 portion, se ingredienser og opskrift her

TOPPING Fx gedeost, røget laks, svampe, oliven, friske tomater, løg, basilikum – kun fantasien sætter grænser.

Sådan gør du

Kør alle ingredienser til bundene igennem en food processor, og fordel dejen i et ½-1 cm tykt lag på bagepapir på to bageplader. Dejen er næsten flydende og kan ikke æltes som traditionel pizzadej. Bag bundene ved 200 grader i cirka 6 til 10 min. Hold øje med at de ikke brænder på. Tilbered tomatsaucen og fordel den på de bagte pizzabunde. Fordel dine favorit-toppings, og bag pizzaerne i yderligere 5 minutter. Garner eventuelt med friske tomater og basilikum inden servering og server med massevis af grøn salat.

Opskriften er fra Nyd dig slank
Fotograf: Camilla Hey