Frisk, farverig og fuld af smag – denne quinoasalat med bagte grøntsager, cremet feta og en syrlig-sød sennepsdressing er perfekt som både tilbehør og let måltid.
1 dl. quinoa
1 peberfrugt
1 squash
1 rødløg
1 spsk. olie
1/2 dl. grønne oliven
100 g. feta
3 spsk. ristede kerner
Frisk basilikum
Dressing
2 spsk. olivenolie
1 spsk. grov sennep
1 spsk. balsamico
1 spsk. agavesirup
Salt, peber
Start med at tænde ovnen på 200 grader varmluft og klargør bageplade med bagepapir.
Skær peberfrugt i strimler, squash i kvarte skiver og rødløg i både. Vend med olie og kom på bagepladen. Bag grøntsagerne midt i ovnen indtil de er møre og med let roast - ca. 30 min.
Kog ligeledes quinoa efter anvisning på pakken og lad afkøle indtil brug.
Rør dressing sammen og smag til med salt og peber.
Anret salaten med quinoa nederst samt bagte grøntsager. Top med oliven, smuldret feta, ristede kerner samt frisk basilikum. Afslut med dressing.