Raw cannelloni
En italiensk delikattese i en rå og plantebaseret version.
Fordel 3-4 spsk cream cheese på tværs af courgetterne, og rul dem sammen om ”ostemassen”. Anret cannellonierne på tallerkenen og kom tomatsovs og pesto over. Server med grøn salat.
Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm
Til 4 personer
Det skal du bruge
2 courgetter
2 spsk olivenolie
½ tsk salt 1 portion
Cream Cheese
1 Portion tomatsovs
1 portion pesto
Sådan gør du
Skræl courgetterne og skær dem i helt tynde skiver på langs. Pensl skiverne med olivenolie. Drys med en lille smule salt på hver skive. Læg 3 skiver courgette ved siden af hinanden, så hvert stykke overlapper en lille smule.Fordel 3-4 spsk cream cheese på tværs af courgetterne, og rul dem sammen om ”ostemassen”. Anret cannellonierne på tallerkenen og kom tomatsovs og pesto over. Server med grøn salat.
Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm