Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Vaniljekranse eller -kugler

Desserter & Kager

Vaniljekranse eller -kugler

Vaniljekranse eller -kugler

Vaniljekranse er en skøn, dansk juleklassiker. Her får du opskriften på glutenfri vaniljekranse uden tilsat sukker, og opskriften kan laves i to versioner: bagt i kranse eller i en rå version som vaniljekugler.

Det skal du bruge

  • 100 g. bløde dadler, fx medjoul
  • 200 g. malede mandler (malet til mel i en kaffekværn eller food processor)
  • 3 spsk. kokosolie
  • 1 knsp. salt
  • 4 spsk. kokospalme nektar
  • Kornene fra 1 stang vanilje eller 3 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker)

Sådan gør du

  1. Mos eller blend dadlerne sammen med kokosolie og kokospalmenektar, til du har en blød dadelmasse.

  2. Ælt dadelmassen med vanilje, salt og til sidst mandelmel.

  3. Ælt grundigt og tril dejen til lillefingertykke stænger ca. 6-7 cm lange og form som kranse og bag i ovnen ved ca. 10-15 min ved 180 grader. Hvis vaniljekransene skal være ekstra flotte, kan du bage dem i en form. Du kan også vælge at dehydrere vaniljekransene 10-12 timer eller trille til saftige kugler.

  4. Drys evt. de afkølede vaniljekranse med cake dust