Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Glutenfri pebernødder

Desserter & Kager

Glutenfri pebernødder

Glutenfri pebernødder

Pebernødder er en dansk juleklassiker, som vi ikke kommer udenom. De traditionelle opskrifter er fyldt med hvedemel og sukker. Vores glutenfri pebernødder er lavet med mandelmel og dadler, hvilket giver både smag og saftighed.

De kan laves i to versioner: som rå, saftige pebernøddekugler, eller de kan bages i ovnen som traditionelle pebernødder. 

Det skal du bruge

  • 3 spsk. kokosolie
  • 4 spsk. kokospalmesirup
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 1 tsk. hvid peber
  • 1 tsk. kardemomme
  • 100 g. bløde dadler, medjoul
  • 200 g. malede mandler (malet til mel i en kaffekværn eller food processor)

Sådan gør du

  1. Mos eller blend dadlerne sammen med kokosolie og kokospalmesirup til du har en blød dadelmasse. Ælt dadelmassen grundigt med ingefær, kanel, hvid peber, kardemomme og til sidst mandelmel.

  2. Tril dejen til lillefingertykke stænger. Skær stængerne ud i små bidder.

  3. Hvis du ønsker bagte bagte pebernødder: Bages ved 180 grader i en forvarmet ovn i ca. 10 minutter til kagerne er gyldne og sprøde. 
Fotograf: Cophia Nirrvana