Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Risengrød uden mælk

Jul

Risengrød uden mælk

Risengrød uden mælk

Cremet risengrød lavet helt uden komælk. Grøden er i stedet baseret på mandeldrik eller risdrik og toppet med naturligt kanelsukker.

En vegansk, mælke- og laktosefri juleklassiker.

Til 2 personer

Det skal du bruge

GRØD

  • 3 dl. vand
  • 8 dl. mandeldrik eller risdrik (evt erstat 1-2 dl med vegansk fløde)
  • 100 g. grødris
  • 1 knsp. god salt


"KANELSUKKER"

  • 3 spsk. kokospalmesukker
  • 4 tsk. kanel

Sådan gør du

  1. Kog risene ved svag varme i 3 dl. vand i 5 minutter under låg. 

  2. Tilsæt plantemælken.

  3. Kog op, og kog videre under låg ved svag varme, under jævnlig omrøring, til risene er bløde og har konsistens som tynd grød, ca. 25 minutter (eller som anvist på posen).

  4. Grøden bliver fastere, når den står. Smag til med salt, og køl af.

  5. Bland kokospalmesukker og kanel godt og drys på din risengrød.