Risengrød uden mælk
Cremet risengrød lavet helt uden komælk. Grøden er i stedet baseret på mandeldrik eller risdrik og toppet med naturligt kanelsukker.
En vegansk, mælke- og laktosefri juleklassiker.
Til 2 personer
Det skal du bruge
GRØD
- 3 dl. vand
- 8 dl. mandeldrik eller risdrik (evt erstat 1-2 dl med vegansk fløde)
- 100 g. grødris
- 1 knsp. god salt
"KANELSUKKER"
- 3 spsk. kokospalmesukker
- 4 tsk. kanel
Sådan gør du
- Kog risene ved svag varme i 3 dl. vand i 5 minutter under låg.
- Tilsæt plantemælken.
- Kog op, og kog videre under låg ved svag varme, under jævnlig omrøring, til risene er bløde og har konsistens som tynd grød, ca. 25 minutter (eller som anvist på posen).
- Grøden bliver fastere, når den står. Smag til med salt, og køl af.
- Bland kokospalmesukker og kanel godt og drys på din risengrød.













