ChokoLoco Nødder
Små cremede dadeltrøfler med et lækkert, sprødt hasselnøddesurprise i midten. Perfekt som en sundere snack eller et lille stykke luksus til kaffen.
Det skal du bruge
- 2 dl hasselnødder
- 100 g bløde dadler
- 2 spsk kokospalmesirup
- 1 spsk kokosolie
- 1 dl rå kakaopulver
- 1 knsp salt
Sådan gør du
- Mos eller blend dadlerne sammen med agavesirup, kokosolie og salt. Konsistensen skal være som en fast trøffelmasse.
- Vend hasselnødderne i dadelmassen, så hver nød er dækket godt (tilsæt evt. flere dadler hvis massen er for tør).
- Tag nødderne op med en gaffel og tril dem i rå kakaopulver. Opskriften giver ca. 12 stk. afhængigt af størrelse.
Tip: For ekstra sprødhed kan du riste hasselnødderne i ovnen eller på panden, lade dem køle af og nulre skallen af.
Fotograf: Cophia Nirrvana













