Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

ChokoLoco Nødder

Desserter & Kager

ChokoLoco Nødder

ChokoLoco Nødder

Små cremede dadeltrøfler med et lækkert, sprødt hasselnøddesurprise i midten. Perfekt som en sundere snack eller et lille stykke luksus til kaffen.

Det skal du bruge

  • 2 dl hasselnødder
  • 100 g bløde dadler
  • 2 spsk kokospalmesirup
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 dl rå kakaopulver
  • 1 knsp salt

Sådan gør du

  1. Mos eller blend dadlerne sammen med agavesirup, kokosolie og salt. Konsistensen skal være som en fast trøffelmasse.
  2. Vend hasselnødderne i dadelmassen, så hver nød er dækket godt (tilsæt evt. flere dadler hvis massen er for tør).
  3. Tag nødderne op med en gaffel og tril dem i rå kakaopulver. Opskriften giver ca. 12 stk. afhængigt af størrelse.

Tip: For ekstra sprødhed kan du riste hasselnødderne i ovnen eller på panden, lade dem køle af og nulre skallen af.

Fotograf: Cophia Nirrvana