ChokoLoco Nødder

Små lækre trøfler med en crunchy nød i midten.

Det skal du bruge

2 dl hasselnødder
100 g bløde dadler, fx medjoul
2 spsk. kokospalmesirup
1 spsk. kokosolie
1 knsp salt
1 dl rå kakaopulver


Sådan gør du

Mos eller blend dadlerne sammen med agavesirup, kokosolie og salt. Konsistensen skal være som en fast trøffelmasse. Hæld hasselnødderne i din dadelmasse og rør rundt så hver nød er helt dækket af et godt lag dadelmasse (tilset evt. flere dadler til massen).

Tip:
til knasende sprøde hasselnødder: rist hasselnødderne i ovnen eller på panden, afkøl og nulrer skallen af. Hæld rå kakao pulver i en tallerken. Tag nødderne op af dadelmassen med en gaffel og tril nødderne i et godt lag kakaopulver. Placer ChokoLoco nødderne på et fad og anbring på køl inden servering.

Fotograf: Cophia Nirrvana