Bevar din ægløsning med Daysy

Hver dag taler vi med et utal af kvinder, der ønsker en løsning på naturlig familieplanlægning - af alle mulige gode, spændende, fantastiske og selvkærlige grunde. En løsning, der bevarer deres ægløsning, da den er enormt afgørende for deres humør, sexlyst, energi, velvære osv.

Daysy er en god, sikker og pålidelig løsning, der ikke styrer dit cyklus og fertilitet kunstigt. Se her hvorfor.

Læs 7 gode grunde til at bruge Daysy Cyklus Computer herunder - nr.3 handler om at bevare ægløsning.

 

Naturlig familieplanlægning med Daysy cyklus computer

Flere og flere kvinder ønsker at følge deres cyklus og dermed vide, hvilke dage de er frugtbare og hvilke dage, de ikke er. På den måde får kvinder et værdifuldt indblik i deres cyklus og alle de fantastiske processer i kvindekroppen hen over en måned. Daysy Cyklus Computer, der hjælper dig til at lære dit cyklus at kende og viser dig fertile og ikke fertil dage med høj sikkerhed. Daysy bevarer din ægløsning og fortæller dig præcist, hvornår du har den. Det gør hun via et meget nøjagtigt termometer og en algoritme/intelligens baseret på 5 mio. målinger og 30 års research. Der er mange fordele for dig - og for naturen - ved at undgå hormoner.

Her får du 7 fordele ved Daysy Cyklus Computer:

1) Naturlig familieplanlægning

Daysy er 100% naturlig og har ingen negative bivirkninger - kun positive, fristes vi til at sige...

2) Høj sikkerhed

Daysy måler din temperatur meget præcist og er baseret på en algoritme (intelligens) der er baseret på 5 mi cyklusmålinger og 30 års tysk research.

3) Bevarer ægløsning - og det er vigtigere end de fleste tror

De færreste tænker over, at når man tilfører hormonerne østrogen og progesteron bliver modningen af ægget og selve ægløsningen forhindret. Det skyldes, at de kunstige hormoner hæmmer kroppens egne kønshormoners stimulerende virkning på æggestokkene og deres naturlige hormonproduktion. Østrogen (ethylenestradiol): Hæmmer det overordnede kønshormon, der medvirker til modning af ægget. Resultat: Ingen ægmodning. Progesteron (gestagen): Gestagen hæmmer det overordnede kønshormon, der fører til ægløsning. Resultatet: Ingen ægløsning.

4) Undgå et fremmedlegeme i din krop

For det er jo det, en spiral er. Det har ofte flere bivirkninger, end vi tænker over. Bl.a. at kroppen kan reagere med at producere leukocytter, fordi den tror, der er en inflammation i kroppen, som skal bekæmpes.

5) Hormoner fra p-piller forurener vores vand!

Det er super alvorligt. Og de færreste ved det. Nemlig at urin fra kvinder på p-piller forurener vores vand (også drikkevandet) med østrogen og ethinylestradiol (kunstigt østrogen-lignende hormon) og gestagen (kunstigt progesteron-lignende hormon). Med Daysy undgår du at bidrage til den utrolig negative effekt på naturen - og på kommende generationer...

6) Kvinde kend din krop

En cyklus computer støtter dig i at lære din cyklus og dens signaler at kende, når kroppen ikke er påvirket af kunstige hormoner. Det er en fantastisk rejse i at lære sig selv bedre at kende og mærke alle processerne i kroppen på en helt ny måde. Og faktisk fortæller din cyklus og din menstruation en masse om dit helbred. Det er meget spændende :-)

7) Brug Daysy til at opnå graviditet

20% af de kvinder, der bruger Daysy vil gerne opnå graviditet, fordi hun viser dig, præcis hvor din ægløsning ligger. Daysy er en gennemtestet cyklus computer med 5 mio. cyklus-målinger og 30 års research i ryggen - og en høj sikkerhed - og 100% uden bivirkninger.

Sådan virker Daysy

Daysy måler din temperatur og viser dig - via grønt og rødt lys - hvornår der er behov for anden prævention, fx. kondom eller pessar. Men hvordan kan hun have SÅ høj sikkerhed, tænker du måske? Det kan hun, fordi Daysy har en intelligens, der er baseret på en algoritmesammenligner dit cyklus med målinger fra ca. 5 mio. cyklusser og 30 års research. Daysy bliver anbefalet af Caroline Fibæk, gynækolog Stine Fürst og Hormonkuren. Bestil Daysy Cyklus Computer her