Løvens Hule - en vildt intens oplevelse!

Løvens Hule var på alle måder noget af det mest intense, jeg har prøvet i mit liv. Kun overhalet af to fødsler :-)

Jeg havde egentlig aldrig forestillet mig, at jeg skulle være med i Løvens Hule. Men det skete på forunderlig vis, og da optagelserne var veloverstået, var jeg selvsagt ved at eksplodere af spænding over, at Løvens Hule ville rulle over skærmen.

Jeg havde lovet DR ikke at sige noget om, at jeg var med i programmet. Men da DR viste mit ansigt på skærmen lige efter Disneys Juleshow den 24. december begyndte begejstrede SMS'er at tikke ind, hvilket kun gjorde spændingen endnu større.

Aldrig har jeg været SÅ spændt på at se 17 minutters tv!

Jeg var i studiet i 1 1/2 time, og jeg anede intet om, hvordan 'mit' indslag var blevet klippet sammen. Og aldrig har jeg gået så mange mentale runder på mine svar og ord, drømt om dem om natten og talt i timevis om dem med de ganske få, jeg havde delt hemmeligheden med...

Jeg havde aflyst min sommerferie og brugt 6 uger på at forberede mig til optagelse midt i august. Løverne stiller MANGE spørgsmål, som man ikke ser på TV, og jeg følte mig faktisk rigtig godt forberedt.

Selve optagedagen oprandt, og jeg pænt nervøs kørte til studiet i København NV. Fra bilen og ind i studiet blev fanget i det vildeste skybrud, så jeg ankom drivvåd og pænt presset over at ligne en druknet mus. Planlæggerne på DR forsikrede mig om, at der var god tid, for løverne skulle først ha frokost og var lidt forsinkede inde i studiet og jeg tænkte 'Phew, så skal jeg ikke ha dem med lavt blodsukker' :-)) Pludselig var de så ikke forsinkede alligevel, og lige da jeg rejste mig fra stolen, hvor en sød frisør havde tørret mit drivvåde hår, kaldte planlæggeren:

"Er du klar, Carolina? Du skal ind nu!"

What? Nej! Jeg skal tisse og øve mit pitch... Okay - du har 3 minutter!

Dybe vejrtrækninger, mens mit hjerte hamrede derudaf, da jeg blev guidet rundt i DRs labyrint af pap-kulisse, der skulle sikre, at jeg ikke mødte hverken Løverne og eller nogle af de andre deltagere. På vejen ind sendte jeg en kærlig tanke til de helt flade gummisko, jeg havde taget på, så jeg ikke mistede jordforbindelsen, og så jeg var sikker på ikke at skvatte ned ad den berømte trappe inde i studiet ;-)

Jeg styrede målrettet hen på det hvide kryds, hvor jeg var blevet anvist at skulle stå, mens jeg tænkte, at jeg INTET kunne huske af mit pitch. Og havde det ikke været for de ca. 100 videooptagelser, jeg havde på min telefon af mit pitch, tror jeg, at jeg klappen var gået ned. De første minutter i studiet står hen i tåger for mig. Husker stort set intet, så jeg var ligeså spændt på at se, hvad der kom ud af min mund, som mange andre - haha...

Heldigvis lettede tågen efter nogle minutter, og jeg følte mig nærværende og rolig. Bring it on, Løver, jeg ved, at jeg er super godt forberedt.

Det hele endte jo godt - og jeg fik endda ros af Jesper Buch, som en af mine venner ellers havde sagt, ville 'save mig midt over' :-) Efter optagelserne var det sværeste ikke at fortælle om det i mere end 5 måneder (!), når jeg bare havde lyst til at RÅBE det ud til hele verden! 

I dag er jeg enormt taknemmelig for både oplevelsen og resultatet - som også gjorde det muligt for os, at udvikle vores egen serie af både Instant juices og marine collagen - og lige om lidt kommer der nye serier. Christian Arnstedt og Jacob Risgaard - og ikke mindste deres super dygtige teams - bidrager dagligt med kompetence og sparring. 

Løvens Hule er også hele baggrunden for, at det har været muligt for os at starte vores egen produktion af Green Goddess produkter i Aarhus - det havde jeg nok aldrig troet muligt...

Jeg oplever, at mit team og jeg er blevet endnu dygtigere til at lede og udvikle Green Goddess - stadig og altid med lige dele hjerte, hjerne og mavefornemmelse og helt og aldeles tro mod de værdier Green Goddess bygger på. Det kommer ingen til at ændre på, for det er hele sjælen i vores grønne yndling.

Hvis du aldrig har set afsnittet med Green Goddess i Løvens Hule kan du se det lige her

Kærligst
Carolina