Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Æble Brownie med Valnødder

Desserter & Kager

Æble Brownie med Valnødder

Glutenfri æble brownie med valnødder

En mørk chokoladebrownie med stykker af syrlige æbler og sprøde valnødder.

Ca. 16 store stk.

Det skal du bruge

KAGEDEJ
1 dl grofthakkede valnødder
4 spsk. kokosolie
5 dl bløde dadler, Fx medjool dadler
1 dl rå kakaopulver
1 knivspids god salt, fx Kalaharisalt
2 spsk. kokospalmesirup
½ dl kværnede mandler
1 dl tørrede æbleringe, hakkede
Evt. ½ dl grofthakkede valnødder til pynt

Sådan gør du

Blend dadlerne med kokosolie eller mos de bløde dadler og ælt derefter dadelpastaen med kakaopulver, ahornsirup og himalaysalt.

Tilsæt de kværnede mandler og ælt dejen grundigt.

Rør til sidst de hakkede æbleringe og grofthakkede valnødder i.

Form dejen, til den er ca. 3 cm tyk i en brownieform (eller andet firkantet fad).

Drys evt. med cake dust fra Mill & Mortar

Fotograf: Cophia Nirrvana