En mørk chokoladebrownie med stykker af syrlige æbler og sprøde valnødder.Ca. 16 store stk. Det skal du bruge KAGEDEJ1 dl grofthakkede valnødder4 spsk. kokosolie5 dl bløde dadler, Fx medjool dadler1 dl rå kakaopulver1 knivspids god salt, fx Kalaharisalt2 spsk. kokospalmesirup½ dl kværnede mandler1 dl tørrede æbleringe, hakkedeEvt. ½ dl grofthakkede valnødder til pynt Sådan gør du Blend dadlerne med kokosolie eller mos de bløde dadler og ælt derefter dadelpastaen med kakaopulver, ahornsirup og himalaysalt. Tilsæt de kværnede mandler og ælt dejen grundigt. Rør til sidst de hakkede æbleringe og grofthakkede valnødder i. Form dejen, til den er ca. 3 cm tyk i en brownieform (eller andet firkantet fad). Drys evt. med cake dust fra Mill & MortarFotograf: Cophia Nirrvana