7 grunde til at vælge Daysy

Vil du gerne undgå kunstige hormoner?

Overvejer du Daysy Cyklus Computer, men har du lige et par svar, du mangler at få? Så kig med her. Finder du ikke svaret, så skriv eller ring til os :-)

Der er mange fordele for dig - og for naturen - ved at gå undgå kunstige hormoner. Her får du 7 fordele ved Daysy:

1) Daysy er 100% fri for negative bivirkninger.

2) Daysy er udviklet i Tyskland af en læge, som har arbejdet med cyklus og cyklus computere siden 1986.

3) Daysy støtter dig i at lære din cyklus og dens signaler at kende, når kroppen kører sit naturlige cyklus. Det er en fantastisk rejse i at lære sig selv bedre at kende og mærke alle processerne i kroppen på en helt ny måde. Og faktisk fortæller din cyklus og din menstruation en masse om dit helbred. Det er meget spændende :-)

4) Daysy viser dig med over 99% nøjagtighed, hvilke dage du er fertil/frugtbar og hvilke du ikke er.

5) Daysy er lig med naturligt cyklus Med Daysy bevarer du din ægløsning. De færreste tænker over, at når man tilfører kunstige udgaver af hormonerne østrogen og progesteron, bliver modningen af ægget og selve ægløsningen forhindret. Det skyldes, at de kunstige hormoner hæmmer kroppens egne kønshormoners stimulerende virkning på æggestokkene og deres naturlige hormonproduktion. Østrogen (ethylenestradiol): Hæmmer det overordnede kønshormon, der medvirker til modning af ægget. Resultat: Ingen ægmodning. Progesteron (gestagen): Gestagen hæmmer det overordnede kønshormon, der fører til ægløsning. Resultatet: Ingen ægløsning.

6) De færreste ved, at urin fra kvinder, der indtager kunstige hormoner forurener vores vand (også drikkevandet) med østrogen og ethinylestradiol (kunstigt østrogen-lignende hormon) og gestagen (kunstigt progesteron-lignende hormon). Med Daysy undgår du at bidrage til den utrolig negative effekt på naturen - og på kommende generationer...

7) Daysy viser dig præcis, hvor din ægløsning ligger

Om Daysy 2.0:
✔ høj sikkerhed og pålidelig
✔ er baseret på 30 års research og 5 mio cyklus-målinger
✔ er klinisk testet
✔ er udviklet i Tyskland og af en tysk læge med 30 års erfaring


rødt lys = Du er frugbar/fertil
grønt lys = Du er ikke frugbar/fertil
gult lys = Daysy undersøger din cyklus

Spørgsmål?
Fang os på vores live chat på GreenGoddess.dk eller skriv eller ring til os, hvis du har spørgsmål. Så skal vi nok hjælpe dig på vej. Mail hej@greengoddess.dk eller tlf. 5388 9975.

Daysy bliver anbefalet af Caroline Fibæk, gynækolog Stine Fürst og Hormonkuren. Bestil Daysy Cyklus Computer her