Sådan laver du let plantebøffer
Træt af plantebøffer, der smuldrer på panden? Få 7 tips til plantebøffer og deller, der holder formen og smager fantastisk, hver eneste gang.
Her får du 7 tips til at højne succesraten på dine plantebøffer/deller.
7 tips til plantebøffer, der hænger sammen
✔ Alt skal være meget findelt - hak meget fint og/eller riv på den fineste side af rivejernet.
✔ Pres væsken ud af det revne.
✔ Brug noget, der binder, fx æg, mel, havregryn eller lign.
✔ Brug bouillon og krydderier for smag
✔ Form ‘dellerne’ lidt faste, før du steger.
✔ Steg ved middelvarme, så de bliver gennembagte.
✔ Steg evt. et par stykker og tilpas ‘dejen’, hvis du ikke er tilfreds med smag, konsistens, mv.
Savner du lette opskrifter på plantebøffer? Få opskrifter herunder - de er testet på både teenagere, børn og mænd, der ikke er så vilde med grøntsager ;-)
6 lækre opskrifter på plantebøffer/deller
Bonus-tip! Få ekstra protein i dine 'plantedeller'
Brug vores Pure Power planteprotein på danske bælgfrugter. Så får du både mere protein i dine plante-deller, og de hænger bedre sammen.
Find Pure Power her (proteinet er ikke grønt, men 100% plantebaseret og har 89% protein)














