Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

After8 iscreme

N'ice Cream

After8 iscreme

After8 iscreme

Forestil dig den søde smag af mint og chokolade, som du kender den fra After8 - bare helt kold og creme... Lækkert, ik?

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. ismaskine

3 dl cashewnødder
5 dl vand
½ d honning eller birkesød 
1 dl sammenpressede mynteblade
2 dråber æterisk mynteolie
2 spsk. lecitingranulat
1 spsk. kokosolie

CHOKOLADESAUCE
2 spsk. kokosolie
2 spsk. kakaosmør 
2 spsk. kokospalmesirup (eller 1 spsk. Sukrin)
2 spsk. rå kakaopulver


Sådan gør du

Blend alle ingredienser til isen, og køl cremen ned i køleskabet. Hæld den afkølede creme i din ismaskine og følg instrukserne. Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du fryse cremen ned ca. 4 timer – men rør gerne i den ca. hvert 20 min. til den er frossen. Hvis den alligevel bliver for hård kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.

Lav chokoladesaucen ved forsigtigt at smelte olierne over et vandbad. Når olierne er smeltede tages skålen af vandbadet og kokospalmesirup og rå kakaopuler røres i saucen. Når isen er frossen hælder du chokoladesaucen ud over. Lad chokoladen stivne og rør rundt i isen så chokoladen knækker i en masse små stykke og bliver godt rørt ind i isen. Frys evt. igen. Skal det gå hurtigt kan du nøjes med at drysse kakaonibs over isen.

Fotograf: Cophia Nirrvana