Raw Chili sin carne
En varmende ret, som er perfekt i det kolde klima. Den både mætter og sætter gang i blodomløbet. Har du lyst til mere substans, kan du komme solsikkekerner eller spirede vilde ris i retten.
Det skal du bruge
1 avocado
3 soltørrede tomater
1 spsk. rå kakao
1 spsk. olivenolie
1 tsk. limesaft
Sådan gør du
Blend tomater med halvdelen af avocadoen, soltørrede tomater, rå kakao, olivenolie, limesaft, hvidløg, og abrikoser. Tilsæt cayennepeber og oregano og blend igen. Skær peberfrugter og løg i tern og kom dem i en skål og bland med den blendede puré. Hak den anden halvdel af avocadoen. Skær gulerod, squash og tomat i tern. Vend det i puré-blandingen sammen med majskernerne. Smag til med salt. Server evt. med cream cheese på toppen.Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm