Lækker salat med grillet squash og nektariner, der både kan spises alene eller som tilbehør.
1 squash
2 nektariner (eller en ekstra squash)
Olie
Parmesan (eller feta)
2 spsk. olivenolie
1/2 spsk. chiliolie
1/2 spsk. honning
1/2 citron, skallen og saften
1 fed hvidløg, fintrevet
Håndfuld frisk mynte, finthakket
Håndfuld oregano (eller basilikum), finthakket
Salt, peber
Start med at klargøre squash ved at skære dem over på langs og derefter i stykker på ca. 1 cm. Kom i en stor skål. Skær nektariner i både og kom i skål. Ved med ca. 1-2 spsk. olivenolie.
Varm en grillpande på, alternativt en helt normal pande, til høj varme. Grill squash og nektariner på begge sider, indtil de får en dejlig roast. Kom på fad og lav derefter marinaden.
En i skål rør olivenolie, chiliolie, honning, citronskal og saft samt fintrevet hvidløg sammen. Hak krydderurter fint og vend i sammen med salt og friskkværnet peber. Smag til.
Fordel marinaden over dine grillede grøntsager og top med friskrevet parmesan eller feta samt lidt ekstra krydderurter.