Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris449,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris299,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris449,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Grønne Retter

Grillet squash med nektarin og parmesan

Grillet squash med nektarin og parmesan

Lækker salat med grillet squash og nektariner, der både kan spises alene eller som tilbehør.

Det skal du bruge

1 squash
2 nektariner (eller en ekstra squash)
Olie
Parmesan (eller feta)
2 spsk. olivenolie
1/2 spsk. chiliolie
1/2 spsk. honning
1/2 citron, skallen og saften
1 fed hvidløg, fintrevet
Håndfuld frisk mynte, finthakket
Håndfuld oregano (eller basilikum), finthakket
Salt, peber

Sådan gør du 

Start med at klargøre squash ved at skære dem over på langs og derefter i stykker på ca. 1 cm. Kom i en stor skål. Skær nektariner i både og kom i skål. Ved med ca. 1-2 spsk. olivenolie.

Varm en grillpande på, alternativt en helt normal pande, til høj varme. Grill squash og nektariner på begge sider, indtil de får en dejlig roast. Kom på fad og lav derefter marinaden. 

En i skål rør olivenolie, chiliolie, honning, citronskal og saft samt fintrevet hvidløg sammen. Hak krydderurter fint og vend i sammen med salt og friskkværnet peber. Smag til.

Fordel marinaden over dine grillede grøntsager og top med friskrevet parmesan eller feta samt lidt ekstra krydderurter.