Hyldeblomst N'ice Cream
En skøn smag af sol og sommer.
1-2 dl hyldeblomstsaft - gerne hjemmelavet
2 spsk lechitin granulat eller 1 pasteuriseret æggeblomme
Alternativt kan du komme 2 håndfulde friske hyldeblomster i (ikke stilken) og undlade saften :-)
Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du fryse cremen ned i formene eller i een stor form ca. 4 timer - men rør i den ca. hvert 20. minut, til den er nogenlunde frossen.
Sådan gør du
Blend alle ingredienser og hæld cremen i din ismaskine og følg instrukserne.Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du fryse cremen ned i formene eller i een stor form ca. 4 timer - men rør i den ca. hvert 20. minut, til den er nogenlunde frossen.
Hvis den alligevel bliver for hård, kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.