Hyldeblomst N'ice Cream

En skøn smag af sol og sommer.

Det skal du bruge

UDSTYR blender, evt. en ismaskine

1 dåse kokosmælk
4 spsk. kokospalmesirup

1-2 dl hyldeblomstsaft - gerne hjemmelavet
2 spsk lechitin granulat eller 1 pasteuriseret æggeblomme
1 spsk. mandelsmør eller anden nøddesmør

Pynt evt. med hyldeblomster eller smeltet chokolade.
Alternativt kan du komme 2 håndfulde friske hyldeblomster i (ikke stilken) og undlade saften :-)

 Sådan gør du

Blend alle ingredienser og hæld cremen i din ismaskine og følg instrukserne.

Er du ikke den heldige ejer af en ismaskine, kan du fryse cremen ned i formene eller i een stor form ca. 4 timer - men rør i den ca. hvert 20. minut, til den er nogenlunde frossen.

Hvis den alligevel bliver for hård, kan du gøre isen cremet igen ved at køre den gennem en food processor eller blender.