2 dl spiret boghvede
2 dl spiret havre (rolled oats)
5 spsk. raw kakao
10 spsk. raw græskarkerneprotein
5 spsk. afskallede hampefrø
5 spsk. chiafrø
2 tsk vaniljepulver
Bland det hele i et stort glas.
Drys et par spsk. af blandingen over din yoghurt om morgenen eller
rør 4-5 spsk. grødblanding op med kogt vand og mos en banan i.
Goddess Tip: Lav grøden klar og sæt på glas i køleskabet, som Caroline gør på videoen her under. Hun laver grøden på chiafrø, hampefrø, spiret havre, vaniljepulver, kokosmælk og mandelssmør. Rør godt. Hæld i glas med låg og opbevar på køl. Kan fint holde sig 3-5 dage. Om morgenen kan de pyntes med morbær, kakaobønner (for et ekstra energikick) og bær (her tørret hindbær).
https://www.instagram.com/p/BNEOPpNgayI/?taken-by=carolinefibaek