Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Muffins med banan og æble

Desserter & Kager

Muffins med banan og æble

Muffins med banan og æble

Vores glutenfri muffins har været en kæmpesucces. Vi laver dem i flere forskellige varianter. Disse muffins er ikke raw, men meget bedre end almindelige kager.

12 stk.

Det skal du bruge

3 dl. boghvedemel
1 dl. rismel
1 tsk. kanel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron 
1 dl. hampefrø
2 dl. hakkede valnødder
1 tsk. vaniljepulver
2 dl. kokospalmesukker
2 knsp. salt
2 bananer, moste
3 æbler skåret i tern
5 spsk. kokosolie
1,5 dl. vand

Sådan gør du

Bland alle de tørre ingredienser i en stor skål. Tilsæt de øvrige ingredienser én efter én og rør godt. Kom dejen i muffinforme smurt med kokosolie og bag i ovnen i 25 minutter ved 175 grader.

BLÅBÆRMUFFINS Kom 2 dl. frosne blåbær i dejen i stedet for æbler og valnødder.

BANAN CHOCOLATE CHIP MUFFIN Kom yderligere 2 bananer og 1 dl hakket mørk chokolade i dejen i stedet for æbler og valnødder.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm