Raw jule mini muffins
Mini julemuffins fyldt med kakao, kanel og kardemomme. Toppet med en luksuriøs chokolade-orange creme, der giver en frisk og festlig smag.
Perfekt som dessert eller små lækre snacks på julebordet. Opskriften giver ca. 12 mini muffins.
Det skal du bruge
- Kraftig blender eller food processor
- 2 dl. mandelmel (mandler malet til mel i en food processor eller kaffekværn)
- 1 spsk. kokosolie
- 5 Medjool dadler eller 8 alm. dadler (gerne udblødt i vand 1 time)
- 3 spsk. rå kakao
- 1 knvsp. himalayasalt
- 1 tsk. kanel
- 1 tsk. kardemomme
CHOKORANGE CREME
- 2 spsk. kokosolie
- 2 spsk. rå kakaopulver
- Revet skal og saft fra ½ appelsin
- 1 spsk. rå honning
Sådan gør du
- Blend det hele sammen i en kraftig blender eller food processor til en blød, lind masse. Du kan også bare bruge håndkraft.
- Ælt de bløde dadler grundigt til en dadel-dej og tilsæt de resterende ingredienser.
- Form ”dejen” i små mini muffins forme.
- Rør alle ingredienserne til chokorange cremen godt sammen til, du har en tyk chokoladecreme.
- Smør cremen på toppen af dine mini muffins.
Opskriften er fra Nyd Dig Sund Julemad
Fotograf: Cophia Nirrvana



















