Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant Juice
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nyhed Proteinpulver på favabønner fra Green Goddess i varianten Nordic Berry
Nordic Berry Fava Protein, 400 g. Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Beautiful Chocolate Marine Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr. Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant Juice
Power Instant Juice, 150 g Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Pure Natural Marine Collagen, 250 g. Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Syrensaft

Syrensaft

Syrensaft
Blomster som syrener dufter fantastisk og smager endnu bedre. Brug syrener i saft, is og som drys på kager og salater. Lav en smukt parfumeret saft med klaser af spiselige blomster som syren.

Det skal du bruge

Ca. 20 klaser syrener
1 liter vand
1 teske citronsyre
2 citroner
2-3 dl birkesød eller 5 spsk honning

Sådan gør du

Ryst blomsterne let for insekter og skyld grundigt. Bred blomsterne ud på aviser, så de sidste kryb får en chance for at stikke af. Fjern blade og grove stængler og læg blomsterne op i en stor skål sammen med skiver af citron. Drys med birkesød eller honning. Kog en liter van dog hæld over blomsterne. Lad drikken trække 4-5 dage i køleskabet. Si og hæld saften på rengjorte flasker. Du kan skylle flaskerne i Atamon eller fryse din færdige saft, hvis du vil undgå atamon.

Server gerne med isterninger.

Fotograf: Cophia Nirrvana