3 gode grunde til at drikke instant juice

Nærende juice på den letteste måde! Trænger du til en daglige juice, og har du ikke tid til at presse juice, rengøre maskine, handle ind, mv?

Så er instant juice for dig. Du laver juicen på 10 sekunder og du kan tage den med i tasken, på jobbet, på ferien, i skole, mv. Rør op i vand og nyd - lettere bliver det ikke!

30 juicer - kun 299 kr.3 gode grunde til at drikke Instant Juice
I en travl hverdag kan det være svært at få lavet friskpresset juice. Her kommer 3 gode grund til at vælge Instant Juice:

1) Rigtig god smag!
Smag er afgørende! Vores instant juice smager godt! VITAL (den røde) er mest sød og bær-agtig, og POWER (den grønne) er mere som en klassisk grøn juice, lidt mere syrlig og frisk.

I vores smagspanel med 100 personer, var hele 98 begejstrede for smagen!

2) Masser af næringsstoffer
I vores instant juice får du både grønt, superfoods, C-vitamin fra frysetørret økologisk acerola, hydrering, mv. Og virkelig god smag! 

Instant juice nænsomt frysetørrede ingredienser. I den proces bevares vigtige næringsstoffer. Vi har udvalgt de bedste ingredienser, så du får mest mulig næring og den bedste smag.

Eksempelvis får du i den grønne juice (Power) den mængde grønkål, som svarer til et helt glas hakket grønkål (!)

I den røde juice (Vital) får du det, der svarer til 30 ml frisk aloe vera juice - ikke blot frisk aloe vera gel, men JUICEN af aloe vera gel. Det er rigtig meget!

Vitaminer og superfoods
I Power (den grønne) får du bl.a.:
C-vitamin fra økologisk acerola
B12 fra chlorella
K-vitamin fra chlorella

I Vital (den røde) får du bl.a.:
Dit daglige behov for C-viramin fra økologisk acerola
Et komplet tilskud af økologisk aloe vera

3) Tag din juice med på farten
Med instant juice er det nemt hurtigt at lave en velsmagende og næringsrig drik. Du skal blot at blande pulveret med vand, og du har frisklavet juice. Du kan også sagtens tage instant juice med dig i din drikkeflaske - eller blot kommer pulver i og tilføre vand senere.

4) Bonus-tip!
Bruger du vores collagen, så er Pure Natural særlig velegnet, fordi den ikke smages i juicerne og fordi collagenen opløses super let.Nyd en næringsrig juice hver dag - uanset hvor du er :-)

Kh
Carolina