Pimp dit vand: sådan gør du dit vand mere indbydende

Vand er sundheds-trick nr. 1!

Det vigtigste, letteste og billigste sundheds-trick i verden... Men som mange ikke gør....

Sådan gør du dit vand mere indbydende

Vi ved det godt. Vi hører det hele tiden. Det er ikke engang rocket science. Det koster nærmest INGENTING - og vi har det lige ved hånden... Alligevel er det super svært for mange... Nemlig at drikke vand nok. Cirka 2 liter om dagen - og lidt mere i sommervarmen.

Vand er sundheds-trick nr. 1! Sådan er det bare... :-) Vand er ikke alene livsnødvendigt for overlevelse. Det er også essentielt, hvis du gerne vil ha masser af energi, smuk hud, effektiv udrensning, god fordøjelse, osv osv osv... Listen er laaaaang.

Vi vil gerne hjælpe dig med at blive en bedre 'vanddrikker' og inspirere dig til at gøre vand-drikkeriet smukkere, sjovere, mere velsmagende - og helt fri af plastik og hvad deraf følger af PBA og andet skrammel. Så kig med herunder og få lækker vand-inspiration fra vores hverdag. Mon ikke du bliver tørstig...? ;-)

Gør dit vand mere indbydende

Tilsæt frugt og grønt eller din favorit krydderurt - fx timian og mynte og gerne i en flaske, hvor man kan se de grønne lækkerier. Ikke alene ser det fantastisk ud. Et par enkelte skiver lime og agurk gir en frisk og lækker smag og gør det MEGET mere indbydende at drikke masser af vand.

Lav sundt saftevand

Dine børn vil med garanti drikke mere vand, hvis det også er sjovt at se på. Og her gør en flaske vand med 10 frosne hindbær og jordbær underværker. I løbet af få minutter har vandet fået en skøn lyserød farve og en blid smag af hindbær.