Kikærte-pandekager
Skønne, glutenfrie pandekager med kun 2 ingredienser + vand, salt og peber.
Lettere bliver det ikke.
1 tsk fint salt
1/2 tsk peber
3 dl varm vand
3 spsk kokosolie + lidt til stegning
Spis dem med fyldt af salat, grøntsager, urter, mv - og evt. kød. Rul sammen og nyd. Kan også bruges som dessert pandekager. PS! Hvis du gerne vil have dem fx grønne, så kom en håndfuld spinat i :-)
Lettere bliver det ikke.
Det skal du bruge
100 g. kikærtemel1 tsk fint salt
1/2 tsk peber
3 dl varm vand
3 spsk kokosolie + lidt til stegning
Sådan gør du
Blend alle ingredienser i din blender eller med en håndmixer. Lad dejen hvile 30 minutter. Steg herefter pandekagerne - de skal steges længere tid end alm. pandekager, nemlig ca. 7 minutter på den ene side og 3 minutter på den anden.Spis dem med fyldt af salat, grøntsager, urter, mv - og evt. kød. Rul sammen og nyd. Kan også bruges som dessert pandekager. PS! Hvis du gerne vil have dem fx grønne, så kom en håndfuld spinat i :-)