Sunde is - kom let i gang

Det er super let at lave sundere is, vi kalder dem N’ice Creams.

Her får du 7 iskolde tips, så du (måske) undgår at lave i de samme fejl, som os. Det er så let at lave N’ice Cream.

1) Brug grøntsager i dine is

Man kan faktisk sagtens snige betragtelige mængder grøntsager i sine N’ice Cream – uden nogen opdager det. Fx blomkål. Se blot denne opskrift med grøntsager.

2) Spis is til morgenmad eller som en sund snack

Brug dine Nice Creams som morgenmad eller mellemmåltid. Hvis du er flittig med at lave dem og med at fryse rester ned, har du altid lækre is i fryseren.

3) Leg med farver og smag

Eksperimentér med farver i din is - fx fra vores populære superfood powders fra Rawnice - se dem alle her.Du kan også lege med smage, som fx. kanel, ingefær, lakrids, kardemommen osv. Leg med smagene og opdag på den måde nye favoritter. Prøv fx denne opskrift, der byder på masser af lækre krydderier, fx stødt ingefær.

4) Gør Nice Cream til et mellemmåltid

Du kan sagtens tilføre mere næring og mæthed til dine N'ice Cream fx ved at tilføje kilder til sunde fedtsyrer og protein. Fx nødder og kerner og et tilskud af protein. Vi bruger ofte Collagen Pure Natural i is, fordi den giver både protein og mere cremet is:


5) Invester i forme uden skrammel

Vi kan ikke anbefale det nok; Køb nogle ordenlige forme til dine is. Langt de fleste forme er fyldt med skrammel, du ikke engang vil vide… Og gode forme er pengene værd. De er fri for pba, lette at rengøre, super nemme at få isene ud af (uden de går i stykker). Se de is-forme, som vi selv bruger, og som vi kan stå 100% inde for - se is-udstyr her6) Frys bananer ned

Frys dine overmodne bananer ned – uden skræl – så har du altid råvarer ved hånden, når is-sulten kalder. Fx til at lave denne lette is på frosne bananer:


eller disse lækkerier me banan:

7) Gem resterne

Når du laver en smoothie eller en juice, så gem resterne og frys dem ned dine isforme. På den måde har du altid kolde lækre snacks i fryseren – og ja, så bidrager du også positivt til at reducere madspild. Og DET kan vi godt li’ :-)

Bonus-tip! Husk pindene ;-)

Den fejl vi har lavet allerflest gange, når vi laver ispinde er, at glemme at sætte pinde i… Ja, det er faktisk lidt flovt! Heldigvis kan man sagtens bruge dem alligevel, som en fin lille dessert på en desserttallerken.

Mere N'ice Cream inspiration?

Bestil vores N'ice Cream bog og få 52 super lækre is, der er så sunde at du kan spise dem til morgenmad - endda med god samvittighed.

Bestil bogen her