N’ice Cream tips og tricks

Sunde N’ice Creams - kom let i gang

Det er super let at lave vidunderlige og smukke N’ice Creams.

N’ice Cream tips og tricks

Her får du vores bedste tips og tricks, så du (måske) undgår at lave i de samme fejl, som os. Det er så let at lave N’ice Cream. Og med vores tips, tricks og anbefalinger, bliver det endnu lettere. Vi deler de vigtigste her.

1) Brug grøntsager i dine N’ice Creams

Man kan faktisk sagtens snige betragtelige mængder grøntsager i sine N’ice Cream – uden nogen opdager det. Se blot denne opskrift med grøntsager. PS! Få 52 lækre opskrifter i vores nye N'ice Cream bog. Klik den her

2) Spis is til morgenmad eller som en sund snack

Brug dine Nice Creams som morgenmad eller mellemmåltid. Hvis du er flittig med at lave dem og med at fryse rester ned, har du altid lækre is i fryseren.

3) Til den søde tand

Vi kender det alle sammen. Nogle gange har man bare lyst til noget sødt. Og her er N’ice Cream genialt! De stiller både øjnenes og smagsløgene lyst til noget lækkert – UDEN at sende dit blodsukker i skyerne.

4) Brug sundere sødt

Kokospalmesirup er en genial kilde til sødt for det påvirker ikke blodsukkeret så voldsomt.

5) Kender du lechitin granulat?

Lechitin granulat er et sandt mirakelmiddel – specielt når det kommer til N’ice Cream. Den giver nemlig isen den cremede og fyldige konsistens, som gør isen ekstra lækker. Den bliver mest brugt af veganere, der gerne vil undgå æggeblommer, men den er altså både genial og sund – også selv om du ikke er veganer. Så du kan altid erstatte æggeblommer med et par spsk. lecitingranulat. Husk dog, at ismassen skal blendes, hvis du bruger lechitin granulat, da omrøring ikke er nok for at opløse lecithingranulat. Køb lecithin granulat i gudindebutikken

6) Invester i forme uden skrammel

Vi kan ikke anbefale det nok; Køb nogle ordenlige forme til dine is. Langt de fleste forme er fyldt med skrammel, du ikke engang vil vide… Og gode forme er pengene værd. De er fri for pba, lette at rengøre, super nemme at få isene ud af (uden de går i stykker) og så holde de (tæt på) forevigt. Se de forme vi selv bruger og kan stå inde for her

7) Pimp up!

Pynt dine N’ice Creams med crumbles, dusts og smeltet chokolade. Orker du ikke lave chokoladeovertræk fra bunden, så smelt en plade god chokolade – helt uden for meget sukker

8) Jo flottere dine is er, jo bedre smager de!

Se vores favoritpynt her

9) Tag dig tid

Det er super hurtigt at lave N’ice Cream. Men giv dig selv den gave, at skabe en hyggestund – måske sammen med dine børn - læg tid og nærvær i det. Børn elsker at lave is. Forventningens glæde skal man aldrig undervurdere.

10) Ekstra cremet

Kom gerne nogle cashewnødder i dine N’ice Creams. Så bliver de ekstra cremede.

11) Leg med krydderier

Det er faktisk meget spændende at lave N’ice Cream og eksperimentere med forskellige smage, kanel, ingefær, lakrids, kardemommen osv. Leg med smagene og opdag på den måde nye favoritter. Prøv fx denne opskrift , der byder på masser af lækre krydderier, fx stødt ingefær.

12) Frys bananer ned

Frys dine overmodne bananer ned – uden skræl – så har du altid råvarer ved hånden, når is-sulten kalder.

13) Gem resterne

Når du laver en smoothie eller en juice, så gem resterne og frys dem ned dine isforme. På den måde har du altid kolde lækre snacks i fryseren – og ja, så bidrager du også positivt til at reducere madspild. Og DET kan vi godt li’ :-)

14) Sidst – men ikke mindst… Husk pindene!

Den fejl vi har lavet allerflest gange, når vi laver ispinde er, at glemme at sætte pinde i… Ja, det er faktisk lidt flovt! Heldigvis kan man sagtens bruge dem alligevel, som en fin lille dessert på en desserttallerken.

Mere N'ice Cream inspiration?

Bestil vores lækre N'ice Cream bog og få 52 super lækre is, der er så sunde at du kan spise dem til morgenmad - endda med god samvittighed. Og så er den smuk og pryder ethvert køkken.