Bananpandekager

Når morgenmaden skal være lidt ekstra festlig, så prøv disse bananpandekager.  Du kan selvfølgeligt også lave dem til dessert.

Det skal du bruge

1 moden banan
5 æg
1 dl mandelmel eller boghvedemel
1 dl vand
1 knsp salt
Smør eller olie til stegning

Evt. chokoladesauce:
1 tsk yaconsirup eller kokospalmesirup
1 spsk kokosolie, smeltet
2 dråber god stevia
1 tsk rå kakao 

Sådan gør du

Mos bananen grundigt med en gaffel. Rør æggene sammen med banan, mandelmel, vand og salt og pisk grundigt.

Steg pandekagerne på panden i kokosolie. Jeg foretrækker at lave dem som små, buttede amerikanske pandekager, men de egner sig også som almindelige pandekager.

Chokoladesauce:
Tilbered chokoladesaucen ved at røre yaconsirup eller kokospalmesirup, smeltet kokosolie, stevia og rå kakao godt sammen.

Server pandekagerne med frisk frugt eller is og chokoladesauce.

Foto: Camilla Hey