Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
POWER, Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
VITAL, Instant Juice, 210 g
Vital Instant Juice, 210 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer
Beautiful Chocolate Collagen, inkl. B-complex, C-vit. og zink, 250 gr.
Pure Natural, 250 g. Marine Collagen
Detaljer
NY! Powerful Acerola Collagen, 250 g. inkl. C-vitamin og protein
POWER, Instant Juice, 150 g
Power Instant Juice, 150 g Salgspris299,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Broccoliboller

Broccoliboller
Sådan har du sikkert ikke fået broccoli før.

6 boller

Det skal du bruge

1 broccoli inkl. stokken
1 æg 2 æggehvider
1 tsk. bagepulver
1 tsk. god salt
2 spsk. loppefrøskaller
1/2 dl kokosfibermel

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 grader. Hak broccolien fint i en foodprocessor. Rør æg og æggehvider godt ud i den finthakkede broccoli. Tilsæt salt, bagepulver, kokosfibermel og loppefrøskaller, rør det grundigt og lad dejen stå i 10-15 min. så den kan samle sig og blive fast. Kom bagepapir på en bageplade. Form bollerne (med hænderne) og læg dem på bagepladen. Drys evt. med sesamfrø, birkes, græskarkerner eller solsikkekerner. Bag bollerne i 20-25 min. De skal være faste og lette. Lad bollerne køle af på en bagerist, eller nyd dem mens de er lune og nybagte. Bollerne er fryseegnede og bør ellers opbevares på køl. Brug broccolibollerne som bolle til din burger eller sandwich eller med dit yndligspålæg til morgenmad eller frokost.

Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm