Broccoliboller
Sådan har du sikkert ikke fået broccoli før.
Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm
6 boller
Det skal du bruge
1 broccoli inkl. stokken
1 æg 2 æggehvider
1 tsk. bagepulver
1 tsk. god salt
2 spsk. loppefrøskaller
1/2 dl kokosfibermel
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 grader. Hak broccolien fint i en foodprocessor. Rør æg og æggehvider godt ud i den finthakkede broccoli. Tilsæt salt, bagepulver, kokosfibermel og loppefrøskaller, rør det grundigt og lad dejen stå i 10-15 min. så den kan samle sig og blive fast. Kom bagepapir på en bageplade. Form bollerne (med hænderne) og læg dem på bagepladen. Drys evt. med sesamfrø, birkes, græskarkerner eller solsikkekerner. Bag bollerne i 20-25 min. De skal være faste og lette. Lad bollerne køle af på en bagerist, eller nyd dem mens de er lune og nybagte. Bollerne er fryseegnede og bør ellers opbevares på køl. Brug broccolibollerne som bolle til din burger eller sandwich eller med dit yndligspålæg til morgenmad eller frokost.Opskriften er fra 42Raw
Fotograf: Kristian Holm