Spring til indhold

Populære kategorier

Bestsellere

Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer
VITAL, 210 g., Instant JuiceVital Instant Juice
Vital Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Nordic Berry Fava Protein planteprotein fra Green GoddessProteinpulver med bærsmag fra Green Goddess
Nordic Berry Fava Protein Salgspris279,00 DKK
Detaljer
Marine Collagen pulver med chokoladesmag, B-vitamin, C-vitamin og zink. Vinder af Danish Beauty Awards 2024.Marine Collagen med chokoladesmag
Beautiful Chocolate Marine Collagen Salgspris479,00 DKK
Detaljer
POWER, 150 g., Instant JuiceVital & Power Instant Juice
Power Instant Juice Salgspris329,00 DKK
Detaljer
Ren Marine Collagen pulver fra Green Goddess, 250 g100% ren marint kollagen i pulverform fra Green Goddess
Pure Natural Marine Collagen Salgspris329,00 DKK
Detaljer

Indkøbskurv

Din indkøbskurv er tom

Havtorn Gløgg

Drinks - cold & hot

Havtorn Gløgg

Havtorn Gløgg

En frisk, aromatisk og smuk gylden gløgg med havtorn, kanel, kardemomme og ingefær – en perfekt alkoholfri julegløgg, der varmer helt ind i sjælen.

Det skal du bruge

  • 1/2 liter æblejuice
  • 3 dl. havtornsaft (købes i Helsekostbutikker)
  • 3 tsk. hakket ingefær
  • 4 kanelstænger
  • 1 tsk. rosa eller hvide peberkorn
  • 3 kapsler kardemomme
  • 2 stjerneanis
  • Evt. lidt kokospalmesirup eller honning

Sådan gør du

  1. Lad æblejuice simre i en tykbundet gryde med ingefær, kanelstænger, peberkorn, kardemommekapsler og stjerneanis i ca. 10 min.

  2. Lad køle lidt af og tilsæt havtornsaft lige inden servering. Smag evt. til med kokospalmesirup eller honning.